Λίβερπουλ και Σεβίλλη προσφέρονται σε εξαιρετικές αποδόσεις σε εκτός έδρας αναμετρήσεις για το εκάστοτε Κύπελλο και δεν απομένει από το να τιμηθούν.

Διάβασε την αξιολόγηση της bwin!

848. Γουλβς – Λίβερπουλ (21:45)
Επαναληπτικός του Κυπέλλου Αγγλίας (2-2 το 1ο ματς), σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Η Γουλβς κέρδισε οριακά 1-0 τη Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα και κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν μπορεί να είναι όμως απόλυτα άνετη, τη στιγμή που ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ υπέστη βαριά ήττα 3-0 στην έδρα της Μπράιτον, κακή εμφάνιση. Διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στη Γουλβς (7-1-0 στα 8 τελευταία) και ποντάρει στο να τη διευρύνει.
➥ Με Νούνιες στην επίθεση οι «κόκκινοι», αξίζει να τους στηρίξουμε στο 2.16.

892. Αλαβές – Σεβίλλη (22:00)
Κύπελλο Ισπανίας, νοκ άουτ ματς για τους «16» (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Αλαβές προέρχεται από ήττα 1-0 κόντρα στην Οβιέδο και έδειξε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τη Βαγιαδολίδ. Εντυπωσιακό πως και τα 5 τελευταία της ματς ήταν με σκορ 1-0 (3 νίκες, 2 ήττες). Η Σεβίλλη έχασε 2-1 από τη Χιρόνα και συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία της La Liga. Προέχει η σωτηρία, αλλά και το Κύπελλο δεν γίνεται να αγνοηθεί, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει μεγαλύτερη γκρίνια.
➥ Το διπλό είναι σε ικανοποιητική απόδοση (2.02) και θα μπει στις επιλογές μας.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top