Μπορεί να μην το έχεις επιχειρήσει ξανά, όμως οι κολλητοί σου ή ίσως ο αγαπημένος σου σε έπεισαν να πεις το ναι στο οργανωμένο camping και έτσι οι φετινές σου διακοπές προμηνύονται ξεχωριστές και extra περιπετειώδεις. Όπως και καθετί άγνωστο, πιθανώς αυτή η νέα εμπειρία που πρόκειται να βιώσεις να σου δημιουργεί άγχος, ωστόσο μην πανικοβάλλεσαι. Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τα φώτα μας. Διάβασε παρακάτω ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και μάθε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν βρεθείς για πρώτη φορά στο camping!  

1. Τα εντομοαπωθητικά είναι must  
Ένα από τα βασικότερα είδη camping που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την βαλίτσα ή το σακίδιό σου είναι τα εντομοαπωθητικά. Είτε προτιμάς να πάρεις μαζί σου φιδάκια που θα τοποθετήσεις έξω από την σκηνή, είτε επιθυμείς να προμηθευτείς εντομοαπωθητικά σπρέι, κάποιου είδους προστασία είναι must. Σκέψου ότι με τίποτα δεν θέλεις να ξυπνήσεις γεμάτος/η με τσιμπήματα ή ακόμη χειρότερα να μην μπορείς να κοιμηθείς από τα κουνούπια που κάνουν πάρτι στην σκηνή σου.  

2. Πάρε μαζί σου λίγα ρούχα  
Το camping σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να δείξεις την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου και την συλλογή των fashionable ρούχων σου. Η συμβουλή μας είναι να πάρεις μαζί σου άνετα και πρακτικά, πρόχειρα ρούχα που θα σου χαρίσουν την δροσιά και την ελευθερία κινήσεων που επιθυμείς, ενώ δεν θα σε ενδιαφέρει και πολύ αν θα υποστούν κάποια φθορά ενόσω θα στήνετε με την παρέα σου τις σκηνές camping σας. Μερικά t-shirts, βερμούδες, σορτς, φόρμες, φυσικά μαγιό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και 1-2 φούτερ για τις κρύες βραδιές στο camping είναι όλα όσα χρειάζεσαι!  

3. Επίλεξε σκηνή με πρόσβαση σε ρεύμα  
Το camping θα είναι ήδη μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εσένα γι’ αυτό καλό θα ήταν να διευκολύνεις όσο μπορείς τον εαυτό σου να προσαρμοστεί και να επιλέξεις μια θέση για την σκηνή σου που να έχει πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν θέλεις να υποστείς κάποιο πολιτισμικό σοκ όταν η νύχτα θα πέσει και δεν θα έχεις καθόλου φως στην σκηνή σου ή όταν η μπαταρία του κινητού σου θα αρχίσει να μειώνεται και θα πρέπει να πας μέχρι το εστιατόριο για να το φορτίσεις.  

4. Προμηθεύσου καρεκλάκια και τραπέζια camping  
Φυσικά και θα περάσεις τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου στην παραλία το καλοκαίρι, ή εξερευνώντας το βουνό αν κάνεις camping σε κάποια ορεινή περιοχή, ωστόσο κάποια στιγμή θα θέλεις να γυρίσεις στην σκηνή σου και να χαλαρώσεις με την παρέα σου. Θα είναι αδύνατο να περάσετε όλοι μαζί ευχάριστες στιγμές και να διασκεδάσετε αν δεν έχετε που να καθίσετε. Γι’ αυτό προμηθεύσου καρεκλάκια και τραπέζια camping τα οποία θα τοποθετήσεις έξω από την σκηνή. Θα δεις ότι η γωνιά που θα δημιουργήσεις θα είναι το επίκεντρο της διασκέδασης κατά την διάρκεια των διακοπών σου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top