Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσα από τα social media ολοκληρώνεται η πλήρης ανακατασκευή του "πλαστικού" γηπέδου στα Δένδρα...
Όπως από τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινωθεί και μόλις οι συνθήκες το επέτρεψαν, ολοκληρώνεται εντός των αμέσως επόμενων ημερών η πλήρης ανακατασκευή του πλαστικού γηπέδου στα Δένδρα, προκειμένου να μπορεί απρόσκοπτα να χρησιμοποιείται κυρίως από τις Ομάδες Νέων, καθώς πολλά είναι τα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα στα οποία καλούνται να αγωνιστούν στη διάρκεια των πρωταθλημάτων τους.
Θυμίζουμε ότι το πλαστικό γήπεδο του προπονητηρίου των Δένδρων ήταν παντελώς και επί χρόνια εγκαταλελειμμένο και σε πρώτη φάση έγινε καθαρισμός και «χτένισμα» προκειμένου να μπορεί να δοθεί για ελεγχόμενη χρήση.
Πλέον, με την εφαρμογή των απαιτούμενων τόνων καουτσούκ το έργο θα ολοκληρωθεί, δίνοντας σημαντικές λύσεις για την προετοιμασία των Ομάδων Νέων, που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους, κατέχοντας αυτή τη στιγμή την 1η (Κ17), 2η (Κ15) και 3η (Κ19) θέση, με τις δύο πρώτες να ανταγωνίζονται σε επίπεδο SL1 και να παραμένουν αήττητες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top