Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μίλησε μεταξύ άλλων για τη δουλειά στους «βυσσινί», τη Superleague 2, ενώ αναφέρθηκε και στο ΠΑΟΚ, Άρη και τους Έλληνες παίκτες.

Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε:
«Η ΑΕΛ ήταν πιο απαιτητική δουλειά μου μέχρι στιγμής, είναι μεγάλη ομάδα με απαιτητικό κόσμο. Εγινε μια προσπάθεια από ανθρώπους για να οργανώσουν την ομάδα, σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ είναι δύσκολο να πεις πως δεν πας για πρωτάθλημα. Νομίζω πως υπήρχαν οι συνθήκες για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2: 
«Ο Πανσερραϊκός έχουν ρίξει πολλά χρήματα για τις μεταγραφές, αλλά θα δείξει η πορεία. Μένουν πολλά παιχνίδια. Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για την άνοδο όπως η Καρδίτσα και η Νίκη Βόλου. Υπάρχουν ομάδες που θα είναι ρυθμιστές όπως ο Μακεδονικός και ο Αλμωπός Αριδαίας. Η Σούπερ Λιγκ 1 με τη Σούπερ Λιγκ 2 έχουν μεγάλη διαφορά, το επίπεδο των παικτών και πρέπει μια ομάδα να έχει οργάνωση για να είναι ανταγωνιστική».

Για την ομάδα που ήταν προπονητής και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο: 
«Με τον Ατρόμητο όταν ήμουν με τον κύριο Παράσχο παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, τερματίσαμε πίσω από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ».

Για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές και το ΠΑΟΚ-Αρης: 
«Εγώ πιστεύω στους Ελληνες ποδοσφαιριστές, φαίνεται στον ΠΑΟΚ που παίρνουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά. Ευκαιρίες χρειάζονται, το ταλέντο υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ βγάζει παιδιά με ποδοσφαιρικό θράσος. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας τέτοιος παίκτης, παρότι νέος, είναι ποδοσφαιριστής που τον θαυμάζεις. Στον Αρη υπάρχει μια ξενομανία, αλλά έχει αξιόλογους παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή. Χρειάζεται δουλειά και εμπιστοσύνη στους Ελληνες. Στην ΑΕΛ δώσαμε ευκαιρίες σε Ελληνες ποδοσφαιριστές φέτος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top