Οι κυνοδρομίες είναι ένα από τα παλαιότερα αθλήματα σκύλων, έχοντας τις ρίζες του στην περσική παράδοση τον 1ο αιώνα π.Χ. Ο καιρός έχει περάσει και φυσικά οι αγώνες σκύλων έχουν γίνει καλύτεροι. Στα τέλη του 19ου αιώνα κατασκευάστηκαν οι πρώτες «Σκυλόδρομοι», ένα είδος γηπέδου από συνθετικό χλοοτάπητα για αγώνες σκύλων. Το άθλημα κορυφώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τις δεκαετίες του 1930 και του 1940 και εξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία τη δεκαετία του 1920. Σε αυτές τις χώρες, οι αγώνες χρησίμευσαν ως βάση για μια αγορά στοιχημάτων που έκανε τους διοργανωτές εκατομμύρια .

Οι κυνοδρομίες είναι πολύ διαδεδομένες στον κόσμο του στοιχήματος, που αναφέρονται από αρκετούς στοιχηματιστές σε όλο τον κόσμο, με την υψηλότερη συγκέντρωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά με την τεχνολογία, είναι δυνατή η πρόσβαση σε έναν διαδικτυακό στοιχηματισμό όπως η 22Bet login για παράδειγμα το στοίχημα.

Συμβουλευτείτε τους γενικούς όρους
Οι συνθήκες του δρόμου μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο στους κυνοδρομίες και αξίζει να δείτε τους δύο ή τρεις πρώτους αγώνες σε έναν χάρτη για να ελέγξετε για προκατάληψη. Όταν βρέχει, συχνά ευνοεί τους μεγάλους διαδρόμους με όλα τα περιγράμματα των λωρίδων που σημαίνει ότι η εσωτερική λωρίδα μπορεί να δοκιμαστεί πολύ περισσότερο. Το να είσαι μπροστά όταν τα πράγματα είναι πολύ βρεγμένα μπορεί επίσης να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς οι ισχυρότεροι αναβάτες συχνά κάνουν πίσω άβολα και τα προβλήματα κλιμακώνονται. Από την άλλη πλευρά, το χειμώνα, όταν οι συνθήκες φωτός είναι παγωμένοι και χαμηλότεροι, πολλά μονοπάτια γίνονται πολύ συμπαγή και οι δρομείς μπορούν να κυριαρχούν για εβδομάδες.

Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα είναι ο αγώνας
Η ανάγνωση των αγώνων είναι μια δεξιότητα που απαιτεί εμπειρία και πολλές ώρες παρακολουθώντας τους αγώνες και κρατώντας σημειώσεις. Ορισμένες πίστες όπως το Hove και το Marmore είναι πραγματικοί καλπασμος και είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Σε άλλους χώρους όπως το Crayford ή το Romford, είναι συχνά σημαντικό να καθοριστεί ο νικητής με υψηλό ποσοστό εκτέλεσης.

Στα πρώτα 20 μέτρα μετά από παγίδες και προβλήματα στους ώμους συνήθως δεν μπορεί να πάει τίποτα στον αγώνα.

Εξειδικευτεί στα μονοπάτια που θέλετε
Ψάχνοντας να στοιχηματίσετε οπουδήποτε και παντού, ορισμένοι παίκτες του στοιχήματος γίνονται λάτρεις της δράσης που αναζητούν ένα στοίχημα κάθε δύο λεπτά. Οι αγώνες σκύλων μπορεί να είναι επικίνδυνοι από αυτή την άποψη, καθώς υπάρχουν πολλές συναντήσεις καθημερινά και η έλευση της ζωντανής κάλυψης σημαίνει ότι μια «γρήγορη λύση» δεν διαρκεί ποτέ λιγότερο από μια στιγμή. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ειδικευτείτε σε ένα ή δύο κομμάτια και να γίνετε ειδικός σε αυτό. Το να κάνετε τέσσερις ή πέντε κριτικές την εβδομάδα είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης και η διατήρηση της φόρμας είναι το κλειδί εάν θέλετε να είστε οι καλύτεροι στην αγορά στο φάσμα που έχετε επιλέξει. Τα περισσότερα στάδια έχουν πλέον έναν εξαιρετικό ιστότοπο όπου μπορείτε να κατεβάζετε και να παρακολουθείτε όλο και περισσότερα σε κάθε αγώνα. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δικαιολογία για να μην γίνεις έμπειρος και ικανός παίκτης του στοιχήματος.

Αποφύγετε τα χαμηλά εισαγωγικά
Τιμολογώντας την αγορά σας στο 100% (δηλαδή, την πραγματική πιθανότητα κάθε σκύλου να κερδίσει, αγνοώντας τις χρεώσεις της αγοράς), θα δείτε γρήγορα πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσετε κάτι πραγματικής αξίας σε χαμηλή τιμή. Εκτός και αν πρόκειται για φυλετική αναντιστοιχία (και είναι πολύ σπάνια), αν λιγότερο από 6/4 (2,50) είναι ελάχιστο, κάτι είναι πιθανό να υποτιμηθεί.

Η αναζήτηση καλών αποδόσεων είναι η καλύτερη επιλογή για τον παίκτη που θέλει ένα καλό κέρδος και αξίζει το ρίσκο του εντός του στοιχήματος, διαφορετικά μπορεί να χάσετε μια επένδυση χωρίς το κέρδος σας να είναι επίσης καλό.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top