Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό και πολύ δύναμη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ δεν κατάφερε να επικρατήσει επί του αξιόμαχου Άρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι βυσσινί εμφανίστηκαν με δύο πρόσωπα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο παρά την αστοχία τους στις φάσεις που δημιούργησαν, ήτανε μεθοδικοί και έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό, με τον Άρη να απειλεί μονάχα σε μία στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε το άγχος και η νευρικότητα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας άναρχος ρυθμός και οι φάσεις να είναι λιγοστές, ενώ σε μία περίπτωση η Μαργαρίτη χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά της για να κρατήσει το μηδέν.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Camacho, Κόντου, Νικολαϊδου, Κρομύδα, Σκωτεινιώτη, Castanon, Γούλα, Στυμονιάρη, Καπαρέλη, Strubelova
Αλλαγές: Ζαχείλα, Κούρια
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πεταλωτή, Νικολάου, Καραλεξίδου, Μέλλου, Σιάχου

Κακή η διαιτησία της τριπλέτας από την Πιερία, η οποία υπέπεσε σε αρκετά λάθη εκατέρωθεν. Πολύ κακή η επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τη συγκεκριμένη τριπλέτα σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στη γειτονική Καρδίτσα, σε έναν αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top