Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γυναικών η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα νίκησε εντός έδρας με 5-0 την ΑΕΛ Β' στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας. Τα γκολ για τα Τρίκαλα σημείωσαν οι Χατζηκυριάκου, Σάρρη, Μπούμπα, Σακελλάρη και Πιπερά. Οι νεαρές παίκτριες της ΑΕΛ παρά το αποτέλεσμα, πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μία πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα, κερδίζοντας παράλληλα το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Σωτήρας. Ένα αθλητικό κέντρο στολίδι, που έκανε ο Δήμος Τρικαίων για τις ανάγκες του μεγαλύτερου και ιστορικότερου σωματείου των Τρικάλων και του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτή του τη πράξη. H ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Δασκάλου, Τσάντζαλη, Μπάγκα, Μανδραβέλη, Τάτση, Μπουρνούδη, Κούλι, Λόκα, Κυρίτση, Μακεντούδη, Μπροζιούτη
Αλλαγές: Μητσοπούλου, Αποστολάρα, Κανταρίνου, Καραπατσακίδη, Μητσιάκου, Προεστάκη, Τζιώρα, Κανταρίνου Θ., Κανταρίνου Αθ.

ΑΟ Τρίκαλα (Γρηγόρης Τσιρογιάννης): Τσιάντα, Δρόσου, Πασχαλίδου, Σταμούλη, Τσιαπάρα, Πιπερά, Χατζηκυριάκου, Μπούμπα, Πρεβέντα, Σάρρη, Πανάγου.
Έπαιξαν και οι Καράση, Χριστάνα, Σακελλάρη, Κώτση, Μηλιώτη.

Βαθμολογία 4ος όμιλος Γ' Εθνική:
1. Πιερίδες Μούσες 6
2. Νεφέλες 6
3. ΑΟ Τρίκαλα 6
4. ΑΕΛ Β' 0
5. ΑΕ Κούκου Πιερίας -

Η επόμενη 4η αγωνιστική 4ος όμιλος Γ' Εθνική:
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top