Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο πρόεδρός της κ. Αχιλλέας Νταβέλης, θέλουν να ευχαριστήσουν τον επικεφαλής αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett, όχι μόνο για την αποδοχή της πρόσκλησης που του απευθύναμε να επισκεφθεί την Λάρισα, αλλά και για τον ουσιαστικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον ρόλο του αναφορικά με την βελτίωση της διαιτησίας και συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατά την διήμερη παρουσία του στην πόλη μας προσέφερε μέσω σεμιναρίου σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας, αλλά και στους παράγοντες με τους οποίους συναντήθηκε, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ.Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ.Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ουσιαστική γνώση για το αντικείμενο που υπηρετεί, ενώ υπήρξε εξαίρετος ακροατής των εύλογων παρατηρήσεων που τέθηκαν υπόψη του.

Είμαστε πλέον πεπεισμένοι, ότι ο κ.Bennett είναι ο άνθρωπος που μπορεί σε θεσμικό επίπεδο να ηγηθεί της συντονισμένης λειτουργίας όλων των υγιών δυνάμεων του χώρου, στην κατεύθυνση που προσδιορίζουν οι αποφάσεις της πρόσφατης συνάντησής του με την Επιτροπή Διαιτησίας της SL2 και να εγγυηθεί ταυτόχρονα την εφαρμογή τους.

Εις το επανιδείν Mr Bennett
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top