Όταν στις 7 του περασμένου Δεκέμβρη η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Εκπαιδευτικού προγράμματός της, «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής», δόθηκε στη διευθύντρια κ.Μίνα Λίταινα και στα παιδιά μια υπόσχεση…
Να είναι εκεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές με την έλευση του νέου έτους και να είναι οι ίδιοι οι «βυσσινί» που θα μοιράσουν τα δώρα στους μαθητές!
Και η υπόσχεση αυτή τηρήθηκε σήμερα το πρωί, με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Θεοδωρόπουλο, Κώστα Παπαγεωργίου, Πέτρο Καλουτσικίδη και Γιώργο Μαϊδανό, συνοδευόμενους από τον Τεχνικό Διευθυντή και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσο Βενέτη, αλλά και την υπεύθυνη των προγραμμάτων ανάπτυξης της ομάδας, κ.Δήμητρα Βασιλάκου, να βρίσκονται στη Γιάννουλη, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας και να δίνουν από την ψυχή τους στα παιδιά δώρα που αφορούσαν σε αθλητικό υλικό και πολλή χαρά, δεχόμενοι τις ευχαριστίες της διεύθυνσης, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων…

Συνέχεια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Στο μεταξύ, από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την ανασύνταξη των σχολείων από τις διακοπές των εορτών, θα ξεκινήσουν και πάλι οι εβδομαδιαίες επισκέψεις της ΠΑΕ ΑΕΛ σε Γυμνάσια της πόλης και του νομού, στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού προγράμματος, «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής», το οποίο θυμίζουμε ότι έχει εκπονήσει η ίδια, με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξάλλου, είναι γνωστό πως πρόκειται για την δράση της ομάδας με την μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ όλων των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει, δίνοντας το απαιτούμενο κοινωνικό πρόσημο σε κάθε μια από αυτές.

Δωρεάν προσκλήσεις σε Α’ και Β’ Γυμνασίου
Τέλος, ήδη εστάλησαν στα Γυμνάσια όλου του νομού οι δωρεάν μαθητικές προσκλήσεις για τα παιδιά Α’ και Β’ Γυμνασίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν συνοδεία ενηλίκου, από τις Θύρες 1 και 6 του σταδίου Αλκαζάρ και τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Βέροια.
Θυμίζουμε πως πρόκειται για ένα ακόμα πρόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ, που προβλέπει εκπτωτικό εισιτήριο των 5€ για κάθε ενήλικο συνοδό των μαθητών, το οποίο φυσικά προμηθεύεται με την επίδειξη της μαθητικής πρόσκλησης του παιδιού που συνοδεύει.
Ήδη τα αποτελέσματα και αυτής της πρωτοβουλίας είναι ορατά, με την διοίκησης της ομάδας να αποστέλλει επιστολή με την οποία ευχαριστεί τις διευθύνσεις των σχολείων για την συνδρομή τους.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top