Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Ταουσιάνης, στο Formedia TV, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ταουσιάνης
«Εμείς δηλώνουμε ικανοποιημένοι όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός ότι σε μεγάλα διαστήματα, ιδιαίτερα του δευτέρου ημιχρόνου, είδαμε και από τα παιδιά πράγματα τα οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγούνε σήμερα, λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών. Αλλά όπως σας είπα παρόλα αυτά τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν την τάση και τη νοοτροπία να διεκδικούν τις νίκες, μέσα από πράγματα που δουλεύουν στην καθημερινότητα. Οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πολύ καλή προσπάθεια που κάναν, σ’ ένα ιδιαίτερα δύσκολο εξαρχής παιχνίδι, άσχετα αν τα πράγματα πήγαν καλά, γιατί η δική μας η προσπάθεια νομίζω τα έκανε να φανούν εύκολα. Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο που όπως καταλαβαίνεται με τον δυνατό άνεμο κόντρα, δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Και ένα δεύτερο ημίχρονο, το οποίο είχαμε καθολική υπεροχή, δίκαια πετύχαμε τρία γκολ, ενδεχομένως να μπορούσαμε να αυξήσουμε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Άλλη μία νίκη, που όπως έχουμε πει εμείς πρέπει να αποκτήσουμε παθολογική αρρώστια με τις νίκες και από αύριο πάλι στην διαδικασία της καθημερινότητας και την προσπάθειας να εξελιχθούμε και να ολοκληρωθούμε σε όλα τα επίπεδα σαν ομάδα».

Για το δεύτερο ημίχρονο και αν έμεινε ικανοποιημένος από την ανάπτυξη:
«Ναι ναι αυτό σας λέω, παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να δεις δημιουργικό ποδόσφαιρο, η προσπάθεια των παιδιών ήταν προς εκείνη την κατεύθυνση και νομίζω ότι σε αρκετά καλό βαθμό βάση των δεδομένων βγάλανε πράγματα και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα». 

Πρώτη εμφάνιση γκολ για το Νούνιες, ένα σχόλιο για την απόδοση του: 
«Κοιτάξτε αυτό είναι ευχάριστο για έναν πρωτοεμφανιζόμενο στην ομάδα ποδοσφαιριστή να έχει καλή απόδοση, να πετυχαίνει γκολ, όπως και με τον Έντι Κόλα και τον Τσιριγώτη, για τα λεπτά που αγωνίστηκε. Χωρίς να αδικήσουμε φυσικά την προσπάθεια όλων των παιδιών, είναι ευχάριστο το γεγονός ότι είδαμε στο γήπεδο πράγματα τα οποία είχαμε δει κατά την διάρκεια παρακολούθησης αυτών των παιδιών».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top