Το ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - Βυσσινί Ιδιωτικό Μουσείο και εγώ προσωπικά , εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης των εγκαινίων του μουσείου μας ! 

Ο αριθμός των φίλων και των γνωστών αλλά πιο πολύ το ενδιαφέρον των απλών φιλάθλων ξεπέρασε τις όποιες προσδοκίες είχαμε και μας γέμισε χαρά !

Η δυναμική , συνεχής και πολυπληθή σας παρουσία , μας έκανε υπερήφανους και ταυτόχρονα υποχρεωμένους όχι μόνο να διαφυλάξουμε ό,τι με μεράκι "χτίσαμε" μέχρι τώρα , αλλά και να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας με ακόμη περισσότερη δύναμη (εσείς μας τη δώσατε) !

Τα άκρως θετικά και ομολογουμένως εξαιρετικά σας σχόλια , μας επιτρέπουν δειλά δειλά να δηλώσουμε ότι το ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ της ΑΕΛ (υπό ιδιωτική μορφή) μόλις τώρα ξεκινά την ιστορία του...υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις !

Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Ι. ΜΠΕΣΙΟΣ

Υ.Γ.1 : στην επόμενη ανακοίνωσή μας θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του μουσείου αλλά και των εγκαινίων και θα ανακοινωθούν οι μέρες και οι ώρες επίσκεψης
Υ.Γ.2 : για την επίσκεψή σας στο μουσείο μας και μέχρι να ανακοινωθεί το ωράριο , καλέστε στο 6936871753 για να κλείσουμε ραντεβού
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top