Εκκίνηση στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και η Μίλαν περιμένει στην έδρα της την Τότεναμ. Ομάδες που όταν θέλουν μπορούν να δώσουν τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους. Κάτι τέτοιο περιμένουμε και απόψε. Θα πέσουν κορμιά στο Παρί - Μπάγερν, δύσκολο ως προς σημείο, και εδώ κοιτάζουμε τα γκολ.


954. Μίλαν – Τότεναμ (22:00)
Η ιταλική ομάδα είχε απολογισμό 3-1-2 στον 5ο όμιλο, με συνέπεια να μείνει στη 2η θέση, πίσω από την Τσέλσι. Δεν πατάει καλά τις τελευταίες εβδομάδες εντός συνόρων, έχει 1-3-4 στα 8 πιο πρόσφατα. Την Παρασκευή κέρδισε οριακά 1-0 την Τορίνο. Η Τότεναμ τερμάτισε 1η στον 4ο όμιλο, αφήνοντας πίσω Σπόρτινγκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μαρσέιγ. Προερχόταν από 3 σερί νίκες εντός συνόρων, μέχρι που ήρθε η αποτυχία 4-1 στην έδρα της Λέστερ. Κομβικές οι απουσίες των Γιορίς, Μπετανκούρ, Σεσενιόν και Χόιμπεργκ.
➥ Ακόμη ένα ζευγάρι που δεν προκύπτει καθαρά επιλογή σημείο, έτσι θα βρούμε… διαφυγή στα γκολ και το Over 2,5 που έχει απόδοση 2.10.

955. Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου (22:00)
Οι Γάλλοι έκοψαν δεύτεροι το νήμα στον όμιλο τους, σε ισοβαθμία με την Μπενφίκα. Σε κακό σημείο έρχονται τα ματς με τους Βαυαρούς, δεδομένου πως η Παρί δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Μαρσέιγ, ενώ τα έκανε μαντάρα και με τη Μονακό (ήττα 3-1). Έχει όμως ετοιμοπόλεμους τους Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ. Η Μπάγερν πέτυχε το απόλυτο (6/6) στο γκρουπ της, αφήνοντας πίσω Ίντερ, Μπάρτσα και Πλζεν. Ανεβαίνει διαρκώς το τελευταίο διάστημα, πρώτη στην Μπουντσελίγκα. Στο Παρίσι μετράει 4/5 ήττες.
➥ Δύσκολο ζευγάρωμα, φουλ ισορροπία στο σετ αποδόσεων, δεν βγαίνει άκρη με σημείο, μέση λύση τα 2-3 G σε απόδοση 2.12.
Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top