Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται Ρόμα και Γιουβέντους στη Σέριε Α, έχουν τον πρώτο λόγο απόψε, για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Ως σανίδα σωτηρίας βλέπει το Κύπελλο Γαλλίας η Λυών, αφού έχει απογοητεύσει στο πρωτάθλημα. Εισιτήριο για τα ημιτελικά της αντίστοιχης  διοργάνωσης στο Βέλγιο, διεκδικούν Μαλίν και Ζούλτε Βάρεγκεμ.


687. Κρεμονέζε – Ρόμα (19:30)
Ξεκινάμε από τη Σέριε Α. Απογοητευτική η Κρεμονέζε, παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από 23 αγωνιστικές (επίδοση 0-9-14), σταθερά στην τελευταία θέση και... αγκαλιά με τον υποβιβασμό. Η Ρόμα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Σάλτσμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ και με νίκη ξεπερνάει τη Λάτσιο και μπαίνει στην πρώτη τετράδα (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ).
➥ Ποντάρουμε στο 1.75 της απλής νίκης της Ρόμα.

823. Γιουβέντους – Τορίνο (21:45)
Η «Γηραιά Κυρία» δείχνει να ξεπερνάει το σοκ της αφαίρεσης βαθμών κι έχει χτίσει μομέντουμ, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Ναντ. Αλλοπρόσαλλη η Τορίνο, ικανή να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε ομάδα της κατηγορίας και παράλληλα να μην υπερβεί το πιο χαμηλό εμπόδιο. Η Γιουβέντους βρήκε βηματισμό, έχει δικαίως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο τοπικό ντέρμπι.
➥ Ποντάρουμε στο 2.20 του άσου με Over 1,5.
Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top