Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Athens Kallithea FC. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν την καθορισμένη έναρξή του. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και την ΤΙΜΩΡΕΙ με απώλεια του αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη έγκαιρης δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής της στον επίδικο αγώνα με συνέπεια να μετακινηθούν ασκόπως η αντίπαλη ομάδα και οι διαιτητές του αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή χρηματική ποινή 250€, κατά συγχώνευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ συνολική χρηματική ποινή 8.125€

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν την καθορισμένη έναρξή του. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και την ΤΙΜΩΡΕΙ με απώλεια του αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΑΕΚ Β με τέρματα 0-3. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη έγκαιρης δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής της στον επίδικο αγώνα με συνέπεια να μετακινηθούν ασκόπως η αντίπαλη ομάδα και οι διαιτητές του αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή χρηματική ποινή 250€, κατά συγχώνευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ συνολική χρηματική ποινή 8.125€

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας 23.12.22 με ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας Νέων).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ από την πειθαρχική παράβαση της μη έγκαιρης δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής της στον αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ, χρηματική ποινή τρεις χιλιάδες ευρώ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΕΩΝ, χρηματική ποινή χιλιών ευρώ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top