Γεμάτοι χαμόγελα και θετική ενέργεια, οι ποδοσφαιριστές που στάθηκαν και πιο τυχεροί από τους συμπαίκτες τους στην πρόσφατη εκδήλωσης κοπής της πίτας της ΠΑΕ ΑΕΛ και βρήκαν τα αντίστοιχα φλουριά, μπορούν πλέον να απολαύσουν τους… καρπούς της τύχης τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λούκα Αντράντα από την ανδρική ομάδα, ο Αλέξανδρος Ζέρβας από την Κ19, ο Σταύρος Κοβούσογλου από την Κ17 και ο Παναγιώτης Δεμίρης από την Κ15, επισκέφθηκαν τα καταστήματα των δωροθετών-υποστηρικτών της ΠΑΕ και εξόφλησαν τις αντίστοιχες δωροεπιταγές, συνοδευόμενοι από την σύμβουλο ανάπτυξης της ομάδας, Δήμητρα Βασιλάκου, τον υπεύθυνο marketing, Αποστόλη Νταϊλιάνη και κατά περίπτωση από τον Τεχνικό Διευθυντή, Τάσο Βενέτη, τον Αθλητικό Διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, καθώς και τον Τεχνικό Διευθυντή των Ομάδων Νέων και προπονητή της Κ15, Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Αναλυτικότερα, ο Λούκα Αντράντα επισκέφθηκε την «Φωτάκης – Ηλεκτικό Ρεύμα, Φυσικό Αέριο, Κινητή Τηλεφωνία» και παρέλαβε το δώρο του από τον κ. Άκη Φωτάκη, ενώ ο Αλέξανδρος Ζέρβας… ντύθηκε από το «Cavallo Italian Style» υπό την εποπτεία του κ.Νίκου Τζιμόπουλου, ο Σταύρος Κοβούσογλου από το κατάστημα αθλητικών ειδών, «Cougar», παρουσία του κ. Αλέξανδρου Σακελλαρίου και ο Παναγιώτης Δεμίρης από το κατάστημα ορειβατικών ειδών «300 Tactical» και τον κ. Νίκο Μπαρτζώκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για μια ακόμη φορά ευχαριστεί όλους τους υποστηρικτές της για την προσφορά αλλά και την διάθεση με την οποία βρίσκονται πάντα στο πλευρό της.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top