Την προσεχή Κυριακή 19/02 ως ΠΑΕ ΑΕΛ θα φιλοξενήσουμε στο στάδιο Αλκαζάρ έναν από τους σύγχρονους θρύλους της ομάδας μας και συνολικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος αποτελεί αυτή τη στιγμή στέλεχος της τεχνικής ηγεσίας της γειτονικής ΠΑΕ Νίκης Βόλου.

Πρόκειται για τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα, κυπελλούχο Ελλάδος του 2007 με την ΑΕΛ και κατά το ήμισυ Λαρισαίο, Στέλιο Βενετίδη.

Ο Στέλιος Βενετίδης υπήρξε 42 φορές διεθνής, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων και στον ιστορικό τελικό του Euro 2004, ενώ φόρεσε ως βασικό στέλεχος τα “βυσσινί” κατά τις περιόδους 2006-2012, καταγράφοντας συνολικά 117 αγώνες με 3 γκολ, μια κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος και πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές και στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Για όλα τα παραπάνω, που συνιστούν ανεκτίμητη την προσφορά του στην ΑΕΛ και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το απαράμιλλο ήθος που έχει επιδείξει κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να τιμήσει τον Στέλιο Βενετίδη πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης της Κυριακής, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00!

Είμαστε βέβαιοι ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτυπώνει πλήρως και την επιθυμία των χιλιάδων φιλάθλων για αναγνώριση των αξιών που σφράγισαν την ιστορία της ομάδας μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top