Να επιστρέψουν στα γήπεδα πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τις ομάδες της Superleague 2 και μετά όπως είπε στην ΕΡΤ «είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε» αναφορικά με τα χρήματα που επρόκειτο να πάρουν από τη φορολογία στα κέρδη του στοιχήματος.

Η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη:
«Έχω ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε. Και να είναι έτοιμοι να δεσμευτούν για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα κάνουν το δικό τους πρωτάθλημα, το δικό τους προϊόν, πολύ καλύτερο».
Σε κάθε άλλη περίπτωση, όποιες κινήσεις επιχειρούν, όπως εκείνες που αναφέρουν στην τελευταία ανακοίνωσή τους για σύσταση επιτροπής και αιτήματα συναντήσεων, είναι στον αέρα.
Ήδη, έχει υπογραφεί από μένα και τους συναδέλφους (κ. Σταϊκούρα, Σκυλακάκη και Βεσυρόπουλο) του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης η σχετική ΚΥΑ με την κατανομή των 62,7 εκατ. ευρώ σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό, πλην της Super Legaue 2.
Όλες οι άλλες επαγγελματικές ομάδες (ποδοσφαίρου Super League 1, μπάσκετ, βόλεϊ) και όλα τα νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας θα εισπράξουν σύντομα τα αναλογούντα ποσά από τον μόνιμο ετήσιο μηχανισμό χρηματοδότησης μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top