Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Ταουσιάνης, στο Formedia TV, με αφορμή την εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ταουσιάνης
«Καταρχήν και τα αποτελέσματα είναι κομμάτι του παιχνιδιού και πάντα μας ενδιαφέρουν, αλλά από εκεί και πέρα σαφώς το σημερινό φιλικό μας έδωσε κάποια πράγματα, τα οποία εμείς πρέπει να διαβάσουμε. Ένα παιχνίδι με δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες, για την ομάδα τη δική μας. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μέχρι το 60’ όπου η ομάδα μας έβγαλε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε και αυτά που βλέπουμε καθημερινά. Ήταν μία ομάδα, η οποία είχε το πλάνο της, είχε τη συνέπεια της, είχε την συγκέντρωση της, δόμησε επιθέσεις, ίσως να μπορούσαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί στο επιθετικό τρίτο, γιατί η πρωτοβουλία των κινήσεων που είχαμε μας έδωσε δυνατότητα να βγάλουμε περισσότερα πράγματα, στην τελική φάση του παιχνιδιού και από αυτή την εικόνα σαφώς και είμαστε ευχαριστημένοι. Και μια όπως είπα και πριν εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα από το 60 και μετά όπου δεν υπήρχε καμία συνέπεια στο πλάνο παιχνιδιού, δεν υπήρχε καμία συνοχή, καμία συγκέντρωση, πάθος και μέχρι και έλλειψη σεβασμού μπορώ να πω. Είναι ένα κομμάτι το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο καιρό που είμαι εγώ εδώ στην ομάδα και φυσικά είναι και ευθύνη δική μου να μην ξαναπαρουσιαστεί».

Έχει μετάφραση, έχει εξήγηση αυτή η μεταμόρφωση της ομάδας: 
«Μία θεωρητική μετάφραση είναι οι πολλές αλλαγές προσώπων, που για μένα όμως αυτό δεν αποτελεί ούτε καν αιτιολογία, όχι δικαιολογία, γιατί μέχρι τώρα όλοι ήταν συνεπείς στο ρόλο που είχε ο καθένας στη θέση που παίζει και στο γενικότερο πλαίσιο του παιχνιδιού μας. Οπότε όχι για μένα δεν έχει καμία έτσι εξήγηση σε επίπεδο δικαιολογίας, ούτε καν αιτιολογίας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top