Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Superleague 2, Αναγέννηση Καρδίτσας, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της, με τους Σίτο Ριέρα, Αλέξανδρο Κάρδαρη, Αλέξανδρο Σπανό και Κλεομένη Θεολόγη.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας:
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Sito Riera. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κάρδαρη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σπανό. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Κλεομένη Θεολόγη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top