ΑΕΛ-ασα 0-1
(11.3.2023)
Τραγική εμφάνιση από την ομάδα σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Από την αρχή της χρονιάς γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε η ομάδα, μετά και την απελευθέρωση της από το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια, αφήνοντας στην άκρη την κριτική και την γκρίνια, κάτι που θα συνεχίσουμε ως το τέλος. Ωστόσο, δυστυχώς, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους παίκτες που αγωνίζονται με το άλογο στο στήθος, ότι ο λαός αυτής της ομάδας απαιτεί από αυτούς 90 λεπτά πάθος και πίστη για την νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου και σημασίας του αγώνα. Επίσης, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στην διοίκηση, ότι οφείλει  υπευθυνότητα, χαμηλό προφίλ και ουσιώδεις κινήσεις απέναντι στο λαό της ομάδας.
Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και δεν μας φοβίζουν. Στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος απαιτούμε σοβαρότητα ότι αποτέλεσμα και να έρθει.
Υ.Γ.1 Οσό αφορά την λινάτσα για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στα Τέμπη, που υψώθηκε στο πέταλο και ενόχλησε τον διαιτητή, δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβει ακόμα και αν το παιχνίδι δεν ξεκινούσε ποτε. Όπως έδειξαν όλοι οι οπαδοί στα πέταλα της Ελλάδας, το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί και η φωνή μας δεν φιμώνεται.
Υ.Γ.2 Καλο ταξίδι Σέργιε
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top