Την 8η σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, κόντρα στην ανεβασμένη Μιλάνο. Η Νάπολι πάει για μία ακόμα επικράτηση στη Σέριε Α, όπου προελαύνει και υποδέχεται τη φιλόδοξη Λάτσιο.


5350. Μιλάνο – Ολυμπιακός (21:30)
Η Μιλάνο τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών στη Euroleague και παρότι βρίσκεται στη 15η θέση είναι αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει κάνει φέτος διαστημικές εμφανίσεις, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, μετρώντας 7 διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Βαλένθια (92-85).
➥ Αν πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να επιβεβαιώσει το 1.94 του Over 80.5 πόντων.

149. Νάπολι – Λάτσιο (21:45)
Μένουμε… Ιταλία και στην ομάδα φαινόμενο της Serie A. Με 21 νίκες σε 24 αγωνιστικές πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσει το πρωτάθλημα η Νάπολι, αφού έχει «χτίσει» διαφορά 18 βαθμών από τη 2η Ίντερ. Η ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ αργεί ακόμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνει ροτέισον απόψε. Ανεβασμένη και η Λάτσιο, με ψυχολογία μετά την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, θέλει κι αυτή τους βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα.
➥ Η Νάπολι στα ματς αυξημένης δυσκολίας παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο, αξίζει το ρίσκο στο 3.40 να σκοράρει από 3 γκολ και πάνω.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top