Δεύτερη ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ιταλικό Νότο να προσφέρεται για γκολ. Δράση υπάρχει επίσης σε Πρέμιερ Λιγκ, Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ.


753. Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ (21:30)
Στην Πρέμιερ Λιγκ, θα σταθούμε στο εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής. Η Σαουθάμπτον παραμένει ουραγός στη βαθμολογία, τη στιγμή που προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα. Πρώτα το 1-0 με τη Λέστερ και μετά το 0-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια συνεχίζει να έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (20 γκολ). Η Μπρέντφορντ είναι στη μέση της βαθμολογίας, προέρχεται από ήττα 1-0 από την Έβερτον. Αποτέλεσμα που έβαλε στοπ στο θετικό σερί των 6 αγώνων (3-3-0). Το κίνητρο είναι με το μέρος της γηπεδούχου, η οποία θα πρέπει να πιάσει υψηλή απόδοση για να κερδίσει.
➥ Θα πάρουμε το ρίσκο και θα ποντάρουμε στον άσο του 2.95.

763. Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)
Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Νάπολι έβαλε βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά μετά το 2-0 που πήρε στη Γερμανία. Πολύ δίκαιο αποτέλεσμα, ήταν ανώτερη. Στο χέρι της να πετύχει και 2η επιτυχία, μιας και εντός έδρας δεν χαρίζεται. Επιστροφές βασικών όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος. Η Άιντραχτ είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί, βέβαια αν δώσει χώρους, τότε ίσως το πληρώσει. Κομβική η απουσία του φορ Κόλο Μουανί.
➥ Δεν είναι ανέφικτο το να δούμε υψηλό σκορ, συνεπώς πάμε στο ασιατικό Over 3, το οποίο προσφέρεται στο 2.10.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top