Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, περισσότερο ενδιαφέρον έχουν τα 4 ματς της EuroLeague, μεταξύ των οποίων και η υποδοχή της Βιλερμπάν από τον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο, αξία έχει το ποντάρισμα στον προημιτελικό του Γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ.

5513. Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (21:00)
Ο Ολυμπιακός διέκοψε την προηγούμενη αγωνιστική το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέσπασε στο ελληνικό πρωτάθλημα πάνω στον ΠΑΟΚ, τον οποίο φιλοδώρησε με 30άρα (100-70). Απών ο σουτέρ Κάαναν απόψε, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Η Βιλερμπάν κάνει... αγγαρεία στη διοργάνωση και το σερί των ηττών έφτασε τα 9 παιχνίδια. Ήρθε στην Ελλάδα χωρίς τους Ντε Κολό, Νουά, σημαντικότατες απουσίες. Ο Ολυμπιακός ακόμα και στο... ρελαντί θα πάρει τη νίκη, όμως θα έχει σίγουρα το μυαλό του και στο ντέρμπι που ακολουθεί.
➥ Δεν θεωρούμε πως θα χρειαστεί να επιβαρυνθεί ο MVP του, Βεζένκοφ, θα ποντάρουμε στα Under 28:00 λεπτά συμμετοχής του σε απόδοση 1.95.


Άρσεναλ Γ – Μπάγερν Μονάχου Γ (22:00)
Ολοκληρώνουμε με τον επαναληπτικό προημιτελικό για το Γυναικείο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα μετά τη νίκη 1-0 στο Μόναχο πριν από μία εβδομάδα. Αδικείται η Άρσεναλ από το τελικό αποτέλεσμα, είχε πολλές ευκαιρίες (25 τελικές) και άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ.
Περιμένουμε σκληρή μάχη, η Άρσεναλ πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Θα πάμε κόντρα στην αμυντική σταθερότητα της Μπάγερν (7 σερί ματς με «λευκό» παθητικό) και θα στηριχτούμε στην εικόνα του πρώτου αγώνα.
➥ Ποντάρισμα στο συνδυαστικό G/G & Over 2,5, το οποίο συναντάται στην απόδοση 2.02.


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top