Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Γκοτζαμανίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Β', που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Νίκος Γκοτζαμανίδης
«Όπως είδαμε σήμερα όλα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ ομάδα, για μένα από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Με νέα παιδιά, με όρεξη, που αγωνίζονται χωρίς άγχος. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αυτά τα παιδιά αισθάνονται με το που φοράνε αυτό το σήμα, σίγουρα ότι είναι παίκτες αυτής της ομάδας, οπότε αυτό είναι ένα αβαντάζ γι' αυτά τα παιδιά. Εμείς σήμερα θα σταθώ στην κατάθεση ψυχής που δώσαμε όλα τα παιδιά, πόσο μάλλον όταν το ματς ήταν ροντέο, από ότι είδατε και εσείς. Πολλά γκολ σίγουρα μέχρι το τελευταίο λεπτό όλοι, να το πω πήγαμε να πάθουμε καρδιά. Με το πέναλτι και συγχαρητήρια στον Σουλούκο που παρόλο που δόθηκε ένα πέναλτι λάθος για μένα, το παιδί ήταν εκεί για εμάς και έβγαλε το πέναλτι και μας έδωσε πολύ μεγάλη ψυχολογία στο να συνεχίζουμε να παλεύουμε για το αποτέλεσμα, το οποίο και ήρθε. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο, εφόσον είναι ένα διάστημα το οποίο περάσαμε δύσκολα, αλλά η ομάδα ανακάμπτει και ψυχολογικά αυτή τη στιγμή είμαστε στα top θα έλεγα».

Για την έλλειψη διάθεσης στα προηγούμενα ματς: 
«Εγώ είχα μία μεγάλη αποχή μετά από μία λάθος απόφαση στον Πανσερραϊκό. Όλα αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ομάδα και την οικογένειά μας. Όλοι λοιπόν περνάμε και δύσκολες στιγμές και δεν θα το κρύψω είχαμε κι εμείς δικά μας θέματα εσωτερικά, αλλά τα λύσαμε. Η ομάδα πλέον ανεβαίνει και το δείχνει με το ποδόσφαιρό της. Από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος η ΑΕΛ θα κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει σε όλο τον πρώτο γύρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top