Ιδιαίτερη σημασία δίνει στο ματς της Κυριακής ο Διαγόρας. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 ο ‘’γηραιός’’ υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας στις 14:45 την Λάρισα έχοντας μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρείς βαθμούς. Η προσπάθεια της επίτευξης του στόχου της γρήγορης παραμονής στην κατηγορία συνεχίζεται και περνάει μέσα από νίκες και συγκομιδή βαθμών. Αυτός είναι ο στόχος και στο δύσκολο ματς κόντρα στους ‘’βυσσινί’’.

Ο κ.Βελιτζέλος που έκανε ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο του Διαγόρα στην Βέροια, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του και γι’ αυτό τον αγώνα δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις αλλά και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς πέρα από την μέγιστη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο απαιτείται -κυρίως στα εντός έδρας ματς- και καλή ψυχολογία.

Έχει στη διάθεσή του-πλην μιας τιμωρίας από κάρτες- όλους τους παίκτες του και θα καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα. Στο στρατόπεδο του ‘’γηραιού’’ υπάρχει αισιοδοξία πως με καλή απόδοση θα κατακτηθεί η νίκη και οι τρείς βαθμοί.

Πανροδιακό κάλεσμα
Ο στόχος αυτός της κατάκτησης της νίκης και του ‘’τρίποντου’’ απαιτεί και… τον δωδέκατο παίκτη να είναι στη θέση του. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες καλούν στο γήπεδο τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 6, αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού, προκειμένου να υπάρξει η ώθηση και στήριξη του κόσμου στην ομάδα στην προσπάθειά της να φτάσει στη νίκη.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top