Την συμμετοχή της στα Play-off και για τη φετινή χρονιά εξασφάλισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, μετά τη νίκη που πέτυχε εκτός έδρας απέναντι στον Βόλο 2004 με σκορ 1-2.

 Η ΑΕΛ που ήθελε μονάχα τη νίκη, ήταν συνολικά καλύτερη απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με πάθος και δύναμη για δύο αποτελέσματα. Η υπεροχή της μετουσιώθηκε σε γκολ στο 16' με πολύ ωραίο σουτ της Γούλα εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε το πάθος και η δύναμη με την ΑΕΛ να μην δείχνει ψύχραιμη στις τελικές επιλογές και μάλιστα σε μία στημένη φάση στο 70' και μετά από αδράνεια όλης της άμυνας, δέχθηκε την ισοφάριση. Η αντίδραση των βυσσινί όμως ήταν άμεση και στο 72' πήρε ξανά προβάδισμα με κεφαλιά της Strubelova σε εκτέλεση φάουλ. Στην συνέχεια η ΑΕΛ βρήκε πολλούς χώρους και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Ο Βασίλης Πάνος εκτός από την σημαντική νίκη, κρατά και την πολύ καλή εμφάνιση.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Νικολαΐδου, Καπαρέλη, Κόντου, Camacho, Σκωτεινιώτη, Castanon, Γούλα, Varela, Στυμονιάρη, Strubelova
Αλλαγές: Κρομύδα, Μέλλου, Κούρια
Στον πάγκο βρέθηκαν: Δασκάλου, Καραλεξίδου, Μπουλμπούλη, Μπουρνούδη, Ζαχείλα, Πλατή

Για τον Βόλο 2004, Ελένη Κουσκούνη
Ξεκίνησαν: Kaas, Καρακάνα, Νικοπούλου, Κέκου, Νεννέ, Ζήγρα, Βέτσικα, Κατσιγιάννη, Γκέκα, Παπαδοπούλου, Γρηγοριάδη
Αλλαγές: Σύρμου

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα, σε ένα πολύ δυνατό αγώνα με πολλές και δυνατές μονομαχίες.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Βόλου για την φιλοξενία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Μετά από αυτήν τη νίκη η ΑΕΛ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα Play-off που αυτόματα σημαίνει και την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την επίτευξη του φετινού στόχου. Μία επιτυχία που γίνεται ακόμα πιο σημαντική λόγω των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα και χωρίς τη βοήθεια κανενός φορέα, οι οποίοι γύρισαν όλοι τους την πλάτη στις εκκλήσεις για στήριξη.

Την επόμενη αγωνιστική που είναι και η τελευταία της πρώτης φάσης, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στη Νεάπολη την Καστοριά.

Επίσης αυτήν την εβδομάδα έχουμε αγωνιστική δράση και για την Β' ομάδα, η οποία θα υποδεχθεί το Σάββατο στη Νεάπολη τον Α.Ο. Τρίκαλα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top