Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Κωνσταντίνο Κορέλα, Βασίλη Μπούζα και Λάμπρο Πολίτη. Οι νέοι μας ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα συμβόλαια τους την 31η Ιανουαρίου, όμως λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος δεν ανακοινώθηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μίνι βιογραφικά:

Ο Κωνσταντίνος Κορέλας γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000 στην Καρδίτσα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-19 του Συλλόγου μας και στη συνέχεια προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια τον παραχώρησε δανεικό σε Ν.Π.Σ. Βόλο και Καραϊσκάκη Άρτας. Τη φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Ο Λάμπρος Πολίτης γεννήθηκε στις 12 Δεκέμβριου του 1995 στη Χαλκίδα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χαλκίδα πριν μετακομίσει στον Ηρακλή Ψαχνών όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League. Ακολούθησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, για να έρθει ο δανεισμός του στον ΑΟ Χαλκίδας, όπου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Ακολούθησε η διετία στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ τη σεζόν 2020-21 ξεκίνησε στον Άγιο Ιερόθεο, για να έρθει μετέπειτα στην Αναγέννηση, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της ανόδου στη Superleague 2, ενώ στην ομάδα μας παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι. Στην αρχή της σεζόν μεταγράφηκε στην Καλαμάτα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στα Χανιά, όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Ο Βασίλης Μπούζας γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1993 και αγωνίζεται ως μέσος.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Πανιωνίου και στη συνέχεια προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. Την αγωνιστική περίοδο 2015-16 παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλλιθέα, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στον Πανιώνιο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη. Τη σεζόν 2018-19 μετακόμισε στην Αίγυπτο για λογαριασμό της Wadi Degla, ενώ το 2020 μεταγράφηκε στην Gaish. Την αγωνιστική περίοδο 2021-22 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ τη φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας.
Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top