Δείτε αναλυτικά παρακάτω τι είπε ο βοηθός προπονητή και αναλυτής αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξανδρος Βεργώνης, μιλώντας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας.

Αναλυτικά ο Αλέξανδρος Βεργώνης:
«Ήταν χρέος μας να επιστρέψουμε  όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Είχαμε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στη σειρά και ήταν υποχρέωση μας απέναντι και στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στην ιστορία της ομάδας. Θεωρώ ότι η νίκη ήρθε με καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος ερχόταν και από τρεις συνεχόμενες νίκες. Σημαντικό για εμάς, για να δώσουμε αξία και σ΄ αυτή τη νίκη, είναι το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας που θα πρέπει να συνδυαστεί με τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να δώσουμε συνέχεια σ' αυτή τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους για την αντίδραση που βγάλαμε. Έχουμε μείνει λίγο πίσω από την πρώτη θέση, αλλά είναι χρέος μας, να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η ΑΕΛ στη συνέχεια στον έναν γύρο που απομένει, πλην ενός ματς που παίξαμε σήμερα, να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Για τις ήττες και το τι άλλαξε στην ομάδα: 
«Τα παιδιά αυτά δεν ήταν δυνατόν να ξέχασαν το ποδόσφαιρο. Έχουν τις ικανότητες και σήμερα έβγαλαν μία αντίδραση. Αυτό ήταν το βασικό μέλημα κι αυτό που έδειξε η ομάδα».

Για την επιστροφή στην ενδεκάδα των Νίνο και Θανάση Παπαγεωργίου: 
«Βοήθησαν αρκετά. Όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και οι δύο αυτοί έχουν δείξει ότι ήταν σωστά στη βασική ενδεκάδα και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιδιά αυτά. Το σημαντικό όλων έδειξε η ομάδα, ότι αντέδρασε μετά τις δύο ήττες και θεωρώ ότι είναι ένα αποτέλεσμα που θα δώσει και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top