Σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις, ανατροπές, πληθώρα συναισθημάτων και πολύ βόλεϊ, η ομάδα Κ-18 του ΑΕΛ - Τμήμα Ανδρικού Βόλεϊ επέστρεψε γεμάτη εμπειρίες, αλλά και το ασημένιο μετάλλιο. Το Σάββατο 08/04 οι Βυσσινί "υπερπήδησαν" το εμπόδιο της Φθία Λαμίας με σκορ 3-1. Οι "Στερεοελλαδίτες" πήραν το προβάδισμα στο σκορ με καλύτερο σερβίς και λιγοστά λάθη. Η απάντηση ήρθε αμέσως από τους παίκτες του Γιάννη Τσιώλη οι οποίοι ανέβασαν στροφές ισοφαρίζοντας σε 1-1. Όμοια εικόνα και το τρίτο σετ με τους Βυσσινί να διατηρούν σταθερό προβάδισμα έως και την κατάκτησή του. Στο 4ο και καθοριστικό σετ η Λαμιώτες μπήκαν πιο δυνατά περιόρισαν τα λάθη τους και πήραν προβάδισμα. Συγκροτημένο μπλόκ, άμυνα για γερά νεύρα και τακτικό σερβίς έδωσαν την λύση για τους Βυσσινί με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 3-1.

Κυριακή 09/04 και μεγάλος τελικός.
Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Αντίκυρας, παρουσία περίπου 250 φιλάθλων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε τον οικοδεσπότη ΓΣ Αντίκυρας από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι, με την συμπαράσταση του κόσμου που έδωσε ισχυρό παρόν, ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή αιφνιδιάζοντας τους Βυσσινί. Καλύτεροι σε σερβίς και επίθεση δεν έδωσαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες της ΑΕΛ. Όμοια εικόνα και στο 2ο σετ χωρίς εμφανή βελτίωση για την ομάδα μας. Ανακάτεμα τράπουλας από τον κοουτς των Βυσσινί και το τρίτο σετ έγινε πλέον παράσταση για δύο. Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο έως και το 21-21 τρεις φάσεις διαρκείας φέρνουν τους γηπεδούχους στο 24-21. Σερβίς για την ΑΕΛ και 24-23 ωστόσο δεν ήταν αρκετό. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ολιγωρία στο μπλόκ των Βυσσινί και 25-23.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε έτσι τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα παίδων, κατακτώντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Στις απονομές MVP θέσεων που προέκυψαν μετά από ψηφοφορία των 4 προπονητών ο αθλητής της ομάδας μας  Κωνσταντίνος Κωτούλας αναδείχθηκε ομόφωνα καλύτερος διαγώνιος του Final 4.

Ο προπονητής των Βυσσινί δήλωσε: 
" Για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρεθήκαμε στον θεσμό του Final 4. Δύο χρονιές γεμάτες δουλειά εμπειρία και συγκινήσεις για παιδιά που αγωνίζονται μόλις ΔΥΟ χρόνια. Κάπου εδώ ανταμείβεται η σκληρή δουλειά που έκαναν από τα τέλη Αυγούστου έως και σήμερα. Στερήθηκαν πάρτυ, στερήθηκαν εκδρομές και η σημερινή επιτυχία τους ανήκει εξ ολοκλήρου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς για τις προσωπικές θυσίες που έκαναν ώστε να μπορούν τα παιδιά να δίνουν το παρών σε κάθε προπόνηση αλλά και για να βρεθούν εδώ... Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για άλλη μια χρονιά αλλά και τους ανθρώπους που αφανώς συνέδραμαν σε όλο αυτό. Να ευχηθώ στους άξιους πρωταθλητές του ΓΣ Αντίκυρας καλή επιτυχία στην συνέχεια. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για το πρωτάθλημα Παμπαίδων πάντα με το κεφάλι χαμηλά και με συγκέντρωση "
Η ομάδα παίδων θέλει να ευχαριστήσει το συνεργείο Talampekos Autogas για την παροχή προπονητικού ιματισμού, την εταιρεία Koufoma / Eco Soloution Systems για την παροχή των αγωνιστικών εμφανίσεων, τον φούρνο Φουρνος Αρτος και γευση για την παροχή των εδεσμάτων σε όλα τα ταξίδια των παιδιών αλλά και τα Super Market Καλαθάς για την παροχή χυμών και νερών στα ταξίδια των αθλητών μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top