Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσα από τα social media με ανάρτηση της ενημέρωσε για το νέο αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Θωμάς Κυπαρίσσης, από τον Επίσημο Συνεργάτη της, την εταιρία Auto Tsogias. Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΛ και το αυτοκίνητο που παραχώρησε ο Νίκος Τσόγιας στο Θωμά Κυπαρίσση για τις μετακινήσεις του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ
Που αλλού; Στον “Επίσημο Συνεργάτη” της, “AUTO TSOGIAS, απευθύνθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να εξασφαλίσει το αυτοκίνητο με το οποίο θα κινείται ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Θωμάς Κυπαρίσσης, για την διεκπεραίωση των αυξημένων καθημερινών υποχρεώσεών του. 
Πρόκειται για την εξέλιξη μιας χορηγικής συνεργασίας για την οποία για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον κ.Νίκο Τσόγια, ως έναν από τους Λαρισαίους επιχειρηματίες που εμπιστεύθηκαν και στηρίζουν εξ’ αρχής έμπρακτα τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε στις τάξεις μας από το περασμένο καλοκαίρι. 
Πλην του Θωμά Κυπαρίσση και του κ.Νίκου Τσόγια, παρούσα κατά την παράδοση του αυτοκινήτου ήταν φυσικά η κ.Δήμητρα Βασιλάκου, υπεύθυνη των προγραμμάτων ανάπτυξης της ΠΑΕ.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top