Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με ανακοίνωση της, ενημέρωσε ότι με αφορμή τα επεισόδια στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προχώρησε σε 12 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων -8- ανήλικοι, ενώ συνελήφθησαν -2- άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση - παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Χθες, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ««Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ», στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, περίπου -150- οπαδοί της γηπεδούχου παραβίασαν πορτάκι κερκίδας, με σκοπό να προσεγγίσουν τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, ωστόσο ανακόπηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που λάμβαναν μέτρα στον χώρο.
Στη συνέχεια, περί τους -200- οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, κινήθηκαν στο περιστύλιο του σταδίου και επιτέθηκαν με σφοδρότητα, ρίπτοντας βαρέα αντικείμενα (τσιμέντα κ.λπ.), ενώ μέρος αυτών εξήλθε του σταδίου και προκάλεσε φθορές στον εμπρόσθιο υαλοπίνακα ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, με χρήση των αναγκαίων ενδεδειγμένων μέσων και με κατάλληλους χειρισμούς, κατάφεραν να τους απωθήσουν. 
Πραγματοποιήθηκαν -12- προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων -8- ανήλικοι, ενώ συνελήφθησαν -2- άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση - παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων. Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, κατά την προσέγγισή του προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, τραυματίστηκε στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top