Με την Άλμπιον, από την 6η θέση, να κοιτάζει κατάματα την Ευρώπη και την Μπόρνμουθ να προσπαθεί να σώσει την κατηγορία, το εξ αναβολής ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί. Σε θεωρητικό επίπεδο...


Υπάρχουν, από την άλλη, παράμετροι ικανοί, για να ληφθεί το ρίσκο με την έκπληξη των «cherries». Αρχικά, τα αγωνιστικά τους νέα. Με την επιστροφή των Ταβερνίερ και Σολάνκι, οι γηπεδούχοι έχουν πίσω τούς φυσικούς ηγέτες τους. Η προσθήκη του Ουαταρά, η ποιότητα των Λέρμα και Μπίλινγκ αποτελούν τους λόγους που, τουλάχιστον εντός έδρας, η Μπόρνμουθ παίζει αποτελεσματικά και όμορφα. Την ανατροπή (2-1) με τη Φούλαμ, πριν λίγες εβδομάδες δεν θα μπορούσε καν να τη φανταστεί.
Την ίδια ώρα η Μπράιτον ναι μεν κρίνεται ανώτερη και ποιοτικότερη, αλλά στα 4 πρόσφατα ματς Premier League και FA Cup δέχτηκε 2 γκολ στο Λιντς (2-2) και 3 γκολ εντός από την Μπρέντφορντ (3-3). Όχι και τόσο καλά σημάδια για την αμυντική της λειτουργία, με τον κόουτς Ντε Τζέρμπι να επιμένει να διατηρεί τον γκολκίπερ Στιλ στην 11άδα και στον πάγκο τον, μέχρι πρότινος βασικό, Σάντσεθ. Από το 2010 η Μπόρνμουθ έχει πάρει περίπου το 50% των αγώνων στο ζευγάρι (8-4-3), που και αυτό διαδραματίζει έναν ρόλο. Εντάξει, φαβορί είναι η Μπράιτον. Ωστόσο, ρεαλιστικές πιθανότητες για το «μπαμ» το αουτσάιντερ διαθέτει. Θα πονταριστεί το ημίχρονο και το τελικό επάνω του, ξεχωριστά.


Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top