Ολοκληρώνεται σήμερα η 33η αγωνιστική της regular season στην EuroLeague με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η σημερινή επιλογή της στήλης έρχεται από τον αγώνα Μονακό – Παρτιζάν.


Δεν θα ασχοληθώ με σημείο, καθώς από την μία η Παρτιζάν δείχνει να έχει πιο ισχυρό κίνητρο και από την άλλη η Μονακό δεν χάνει εύκολα στο γήπεδό της και παράλληλα διεκδικεί ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τετράδα. Θα μπορούσαμε να πάμε με το Over, αλλά το line είναι τσιμπημένο και έτσι θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα.
Η περιφέρεια της Μονακό είναι φορτωμένη με πλούσιο ταλέντο. Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Λόιντ και Έλι Οκόμπο είναι τα πρώτα… βιολιά, ενώ υπάρχουν ακόμα ο νεαρός Μάτιου Στράτζελ και ο… παλιός Γιακούμπα Ουαταρά. Θα σταθώ στον χρόνο συμμετοχής που θα έχει ο Μάικ Τζέιμς, καθώς πιστεύω ότι το line των 30:00 είναι κάπως τραβηγμένο. Ναι μεν ο Αμερικανός έπαιξε περισσότερο στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπάγερν (32:05), ωστόσο θεωρώ ότι σήμερα, ο αγώνας δεν έχει την ίδια σημασία για την Μονακό, με την έννοια ότι κόντρα στην Μπάγερ έψαχνε ακόμα τις νίκες για να «κλειδώσει» την τετράδα.
Κόντρα στην Μπάγερν, δεν έπαιξε λεπτό ο Στράτζελ και πάτησε παρκέ για μόλις 5 λεπτά ο Ουαταρά, ενώ ο Τζέιμς ήταν σε πολύ καλή βραδιά και έμεινε στο παρκέ για σχεδόν 19 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι σήμερα ο χρόνος θα μοιραστεί καλύτερα και ο Τζέιμς δεν θα μείνει στο παρκέ για πάνω από 30 λεπτά, οπότε θα πάω με το Under.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top