Σάλκε - Χέρτα Βερολίνου: Με τη Σάλκε τελευταία στη γερμανική Bundesliga και στο -1 από τη Χέρτα, η σημασία του αγώνα στην προσπάθεια παραμονής αμφοτέρων δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.  


Πρόκειται για δύο από τα χειρότερα σύνολα στη μεγάλη κατηγορία, που, όμως, έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής αν πράξουν τα αυτονόητα από εδώ και πέρα. Αυτονόητα θεωρούνται οι επιτυχίες σε τέτοια βαθμολογικά ντέρμπι, που θα κρίνουν πολλά.  
Οι «βασιλικοί μπλε» έχουν 4 ματς δίχως νίκη (0-2-2), αλλά η απόδοσή τους δεν είναι τόσο κακή. Ακόμα και στο πρόσφατο 2-0 από τη Χόφενχαϊμ εκτός, είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν ακόμα και να προηγηθούν.
Στα 5 παιχνίδια δίχως «τρίποντο» είναι οι Βερολινέζοι (0-2-3), οι οποίοι, επιπροσθέτως, κρίνονται κάκιστοι ως φιλοξενούμενοι (0-2-8 στα 10 τελευταία ματς Bundesliga εκτός). Προέρχονται από ήττα στο «Ολίμπιασταντιον» από τη Λειψία (0-1). Έχουν να αντιμετωπίσουν και εναντίον τους παράδοση στο Γκενζελκίρχεν, όπου σε 5/10 πρόσφατα ματς εκεί έχασαν από τη Σάλκε και στο ημίχρονο και στο τέλος.  
Από τα αγωνιστικά νέα δεν προκύπτει κάτι, επομένως η έδρα και η παράδοση βγάζουν σημείο. Θα πονταριστεί η Σάλκε, με συμπληρωματική παράμετρος υπέρ της να είναι η αδυναμία της Χέρτα εκτός έδρας για αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top