Αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει το σημερινό πρόγραμμα. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα ματς σε Ιταλία και Πρέμιερ Αγγλίας.

1902. Σασουόλο – Τορίνο (21:45)
Στην Ιταλία, η Σασουόλο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με τις 4 συνεχόμενες νίκες να την έχουν απομακρύνει για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ομάδα με επιθετική φιλοσοφία και τους Μπεράρντι, Πιναμόντι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Τορίνο δεν έχει σταθερότητα τις τελευταίες εβδομάδες. Με 2-0-2 στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, είναι όμως άνετη βαθμολογικά.
➥ Δεν είναι απίθανο να δούμε καλό ρυθμό στο ματς, άρα καταλήγουμε στο Over 2,5 που προσφέρεται στο ικανοποιητικό 2.10.

1903. Έβερτον – Τότεναμ (22:00)
Κλείνουμε με αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον βελτίωσε κάπως την εικόνα της (1-2-0 στα 3 τελευταία), όμως, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τρέχουσας αγωνιστικής την έφεραν σε θέση υποβιβασμού. Καλείται να δείξει τα δόντια της στην Τότεναμ, στην οποία υπήρξαν εξελίξεις. Συγκεκριμένα αποχώρησε ο τεχνικός Κόντε και πλέον συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Στελίνι. Με νίκη προσπερνούν δύο ομάδες και σκαρφαλώνουν στην 3η θέση τα «σπιρούνια», οπότε θα τους δώσουμε τύχη.
➥ Το διπλό είναι στο 2.31 και απλά μπαίνει στις επιλογές μας.


Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top