Πλέι άουτ στη Σούπερ Λιγκ έχει η σημερινή μέρα, αλλά και ενδιαφέρουσες μονομαχίες σε Ιταλία και Ισπανία. Κλασικά Πρέμιερ Λιγκ στο... πιάτο μας, αλλά και απόβαση στη Σεβάστεια για τη Φενέρμπαχτσε.

303. Μπράιτον – Γουλβς (17:00)
Η Μπράιτον απέτυχε να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και αυτό την επηρέασε και στο επόμενο ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου έχασε 3-1. Τρέχει να προλάβει την επτάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, άλλωστε διαθέτει καλό ρόστερ. Η Γουλβς κέρδισε 2-0 την Κρίσταλ Πάλας και πλέον νιώθει πιο άνετα βαθμολογικά. Με 3/4 επιτυχίες και αρκετά βελτιωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα. Υπερβολικά χαμηλός ο άσος, δεν… τσιμπάμε, αντιθέτως θα πάρουμε το ρίσκο και θα πάμε με το «2» που πληρώνει 6.25! 


392. Ρόμα – Μίλαν (19:00)
Δυνατή μονομαχία στην Ιταλία, με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Μίλαν. Δύο ομάδες που συνεχίζουν στα ημιτελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Γιουρόπα η πρώτη, Τσάμπιονς Λιγκ η δεύτερη). Ισοβαθμούν στο πρωτάθλημα στους 56 βαθμούς και μέλημα τους φυσικά είναι να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, ώστε να δουν τη νέα χρονιά τα… αστέρια. Και οι δύο διαθέτουν καλές μονάδες στην επίθεση και μπορούν να βρουν δίχτυα. Το G/G πληρώνει 2.05 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

398. Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε (19:00)
Από Ιταλία σε Τουρκία. Η Σίβασπορ βελτιώθηκε το τελευταίο διάστημα και με δύο σερί νίκες ξεκόλλησε από τις χαμηλές θέσεις. Πέτυχε 7 γκολ σ’ αυτές τις επιτυχίες και είναι διατεθειμένη να τιμωρήσει και τη Φενέρμπαχτσε. Τα «καναρίνια» θέλουν νίκη, ώστε να ελπίζουν σε ένα καλό αποτέλεσμα στο αυριανό ντέρμπι Μπεσίκτας – Γαλατάσαραϊ, ώστε να μπουν και πάλι στη μάχη για τον τίτλο. Εκτός έδρας έχουν έφεση στις νίκες με Over 2,5. Θα πάρουμε μία μικρή κάλυψη, που σημαίνει πως η επιλογή μας θα είναι το «X2 & Over 2,5» σε απόδοση 2.20.

403. Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (19:15)
Δράση και στην Ελλάδα με τα πλέι άουτ, εκεί όπου θα σταθούμε στο ζευγάρι Παναιτωλικός – Λεβαδειακός. Ο γηπεδούχος δεν πατάει καθόλου καλά εδώ και αρκετές εβδομάδες, μετράει 0-2-5 στα 7 τελευταία ματς, αν και διατηρεί το +4 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Δέχεται γκολ με σχετική ευκολία και ο Λεβαδειακός θα τα δώσει όλα για την έκπληξη. Άλλωστε, οι Βοιωτοί δεν ξέρουν τι θα πει ήττα εδώ και 5 αγώνες (2-3-0). Αξίζει και με το παραπάνω να στραφούμε δεξιά και συγκεκριμένα στο 2 (0.0 Α.Η.), που προσφέρεται στο 2.30.

697. Μπαρτσελόνα – Μπέτις (22:00)
Κλείνουμε με Ισπανία και το ματς Μπαρτσελόνα – Μπέτις. Η γηπεδούχος έχασε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Βαγιεκάνο, χωρίς όμως να την επηρεάσει ιδιαίτερα. Συνεχίζει στην κορυφή, έχοντας διαφορά 11 βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δε χάνει τον τίτλο, όμως θέλει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό της. Έχει τρεις σημαντικές επιστροφές (Κρίστενσεν, Μπουσκέτς, Ντεμπελέ). Η Μπέτις είναι 6η στη βαθμολογία, παρότι έχει μόλις μία νίκη στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων (1-1-3). Δύσκολα θα αποτελέσει την ομάδα που θα σπάσει το αήττητη των Καταλανών (12-3-0). Ο άσος είναι φυσικά το πρώτο σημείο, με το Over 2,5 από δίπλα φτάνουμε στο 1.91. 

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top