Διακοπή στο 49ο λεπτό του αγώνα της Superleague 2 της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια. Μετά από παρέμβαση των ΜΑΤ,τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και έχουμε οριστική διακοπή, ενώ το σκορ ήταν Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 1-2. Η Νίκη Βόλου παρότι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, βρέθηκε να χάνει, έχοντας μάλιστα ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Τζιώρα. Συγκεκριμένα ο Γαβριηλιδης έκανε το σουτ, ο Σουλούκος απόκρουσε αρχικά, με τον Τζιώρα από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΛ έκανε την ολική ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, με το Μάριο Ογκμπόε να ισοφαρίζει προσωρινά με κεφαλιά σε 1-1, μετά από πάσα του Θωμαΐδη στο 41ο λεπτό, με τον Μάριο Ογκμπόε να καταφέρνει να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με εκτέλεση πέναλτι στο 45+3′. 

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Λογαράς, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Κρητικός, Τζιώρας.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (46′ Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο, Νικολιάς, Ογκμπόε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top