Ανακοινώσεις για τον αγώνα με την ΑΕΛ εξέδωσαν οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Club “Παναγιώτης Ντοκούζης” και Blue Angels 1994 “Β. Κωστής”. 

1. Η ανακοίνωση Blue Club:
“Στον απόηχο των γεγονότων της Παρασκευής επιλέξαμε να κρατήσουμε μια μετρημένη και ψύχραιμη στάση προσπαθώντας να μην αντιδράσουμε εν θερμώ..
Όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητα τα ψέματα κάποιων τσομπανοκαουμπόυδων που ξαφνικά μεταμορφώθηκαν σε Τσακ Νόρις!!! Λογικό βέβαια όταν κάνεις 1 βήμα μπρος και 2 πίσω… Ξέρετε εσείς….Μην βλέπετε πολλές ταινίες Bollywood γιατί η πραγματικότητα όπως καταλάβατε είναι διαφορετική και πιο σκληρή…
Υγ1: Από πότε μια μετακίνηση με συνοδεία αστυνομίας θεωρείται μεμονωμένη?
Υγ2: 3 φορές βολταραμε με τη Νικάρα μας φέτος στο τυροχώρι κι ακόμα περιμένουμε να μας φέρετε προσπέκτους από τα Πράκτικερ
Υγ3: Να συνεννοηθείτε καλύτερα με τη διοίκηση σας την επόμενη φορά να ταιριάζουν οι ανακοινώσεις σας. Τελικά τι είναι το Πανθεσσαλικό, εξοχικό ή πρόχειρο χειρουργείο..?
Πίστη Τιμή Αφοσίωση
Blue Club “Π. Ντοκούζης” – 1985 – Θύρα 3″

2. Η ανακοίνωση Blue Angels:
Αν και δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τα παρατράγουδα της Παρασκευής, σαν τις Τατιάνες από τη γειτονική πόλη που η λέζα τους έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε.
Εκδρομές για όλους και παντού γράφουνε οι "Μostres" από τη Λάρσα, αλλά η τελευταία φορά που είδανε φιλοξενούμενο οπαδό στην πόλη τους κοντεύει να κλείσει καμιά δεκαπενταετία. Tώρα όσον αφορά για τα υπόλοιπα εμείς απλά θα ευχηθούμε περαστικά και την επόμενη φορά να συνεννοήστε καλύτερα διοίκηση και κόσμος με τις ανακοινώσεις σας γιατί γελάει όλη η επικράτεια.
υ.γ. τελικά τι είναι το Πανθεσσαλικό εξοχικό η πρόχειρο χειρουργείο??
BLUE ANGELS 1994 "Β. Κωστής"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top