Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέλιος Κολόζος, έκανε παρέμβαση στο ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98.6, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου-ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Στέλιος Κολόζος: 
«Εμείς, όταν έχει αγώνα, είμαστε από τις 12 η ώρα στο γήπεδο. Ήρθε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΛ και μας είπε «έρχονται κάποιοι άνθρωποι, μήπως μπορούμε να τους βολέψουμε με κάποιες προσκλήσεις στο πέταλο;». Υπήρχαν διαβουλεύσεις και τελικά ο άνθρωπος αυτός υπέγραψε παραλαβή κερκίδας, για να βάλουμε 15, 20, 30 άτομα σοβαρά, όπως έλεγαν. Είχε βγει ανακοίνωση ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση. Αυτή η μετακίνηση μόνο μεμονωμένη δεν ήταν. Ήταν οργανωμένη κανονικά. Όταν τους έχεις σταματήσει στο Σέσκλο 70 άτομα και τους βλέπεις πώς είναι, ξεκινάς και τους φέρνεις στο γήπεδο;».

Για το αν ο εκπρόσωπος της Νίκης στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας υπέγραψε ότι θα ανοίξει κερκίδα, αν βρεθούν οπαδοί της ΑΕΛ: 
«Να τη δούμε αυτήν την υπογραφή. Δικαιολογίες της αστυνομίας. Στο Σέσκλο τους είχαν σταματημένους και τους είδαν τι είναι αυτοί. Ξέρετε ότι τους παράτησαν στην πεζογέφυρα και υπήρχαν μόνο δύο αστυνομικοί κάτω και μόλις τους είδαν σηκώθηκαν και έφυγαν και ήμασταν εμείς τρία άτομα κι αυτοί έρχονταν με γυάλινα μπουκάλια μπύρας στο χέρι όλοι; Αφού τους είδαν στο Σέσκλο, έπρεπε να τους γυρίσουν πίσω. Και μετά είχαν τη δικαιολογία ότι δεν είχαν διμοιρία να τους βγάλουν έξω. Το είχαν σχεδιασμένο μία χαρά και κάποιοι από τον Βόλο που τους συμφέρει και τους βολεύει. Η αστυνομία, ενώ έπαιζε ξύλο ο κόσμος και πετούσαν αντικείμενα, δεν είχε μία διμοιρία να πάει κατά πάνω. Να υπάρχει κανείς επικεφαλής; Πηγαίναμε ως διοίκηση εμείς και μπαίναμε στην κερκίδα των Λαρισαίων και τους προτείναμε να τους συνοδεύσουμε εμείς; Και η αστυνομία μας έλεγε ότι δεν έχει διμοιρία. Ήμασταν τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα σ’ αυτό το παιχνίδι. Φύγαμε οκτώ η ώρα από το γήπεδο κι αυτοί ακόμη φώναζαν. Λέγαμε τη διοίκηση της ΑΕΛ να τους πουν να μη φωνάζουν τουλάχιστον, γιατί θα ξαναρθούν οι δικοί μας και ούτε ασχολούνταν. Νομίζουν ότι πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Αλλά έτσι τους συμβούλεψαν κάποια καλόπαιδα από τον Βόλο να κάνουν. Γιατί μάθαμε και για κάτι συγγένειες και μάθαμε πολλά. Θα βγουν όλα στη φόρα, όταν πρέπει. Αλλά εγώ λέω: όταν τους βλέπεις τι είναι, τους διώχνεις. Μακάρι να έρχονταν 40 Λαρισαίοι επιχειρηματίες να τους βάλουμε στα επίσημα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ζητήσαμε εισιτήρια, δεν μας έδωσαν και δεν πήγαμε. Όσο για αυτά που βγάζουν για τα τέσσερα εισιτήρια, οι πρώτοι που ήρθαν πλήρωσαν. Οι υπόλοιποι, αν τους βλέπατε πώς ήταν και ποιοι ήταν… Μπαίνανε τρέχοντας με τα γυάλινα μπουκάλια στα χέρια. Πηγαίνετε να δείτε από πίσω πώς είναι το Πανθεσσαλικό και θα καταλάβατε πώς μπήκαν. Ήμασταν τρία άτομα εκεί και μόλις τους είδαν οι αστυνομικοί έλεγαν «πάμε να φύγουμε».

Για το αν πλήρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1.130 ευρώ για εισιτήρια: 
«Ας μας φέρουν αυτά τα 100 εισιτήρια να τα δούμε κι εμείς. Όχι μόνο τα τέσσερα που βγάζουν. Εγώ τους προκαλώ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top