Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Άκης Ζήκος, μέσω μιας ανάρτησης του στα social media αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2.

Η ανάρτηση του Άκη Ζήκου:
«Το Πάσχα των ορθοδόξων! Αντίστοιχα τα Χριστούγεννα! Για τους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, σημαίνει και δώρο στο μηνιάτικο κάθε εργαζομένου. Είναι λέει ποινικό η μη καταβολή του. Ενώ η μη καταβολή μισθοδοσίας, δεν είναι. Για τη μη καταβολή δώρου κ μισθοδοσίας ποια είναι η ποινή δηλαδή;; Ακόμα δε τη γνωρίζει κανείς, γι αυτό κ δεν υπάρχει. Στη superleague2 ( ανάθεμα στο τίτλο ) εκτός του ότι έχουν «στήσει» εξ αρχής τη μισθοδοσία, «στημένο» έχουν κ το δώρο Πάσχα!
Επαγγελματική κατηγορία, με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές στη πλειονότητα τους. Ταυτόχρονα, αν ο μπαμπάς δεν έχει χρήματα να υποστηρίξει τη κατηγορία της superleague2, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δηλώνουν κ σερβιτόροι κ οικοδόμοι κ πωλητές… κλπ κλπ επαγγελματίες υπο«στηριχτες» του πως «στήνω» για να στηρίξω το επάγγελμα μου. 
Ξεδιάντροποι, εργοδότες, ξεδιάντροποι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεδιάντροποι πολιτικοί, ξεδιάντροπο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, ξεδιάντροπη δικαιοσύνη, υποκριτική ελληνική κοινωνία. Το πιο στημένο, χωρίς εισαγωγικά, επαγγελματικό πρωτάθλημα στο κόσμο είναι αυτό της ελληνικής superleague2. Η πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να σας στήνουν, η πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να μη σας στήνουν, η άντε κ στο διάολο κ ακόμα παραπέρα.
Αφήστε το ποδόσφαιρο κ τους ποδοσφαιριστές στην ησυχία τους. Οι πολιτικοί κ οι παράγοντες της superleague2 δεν έχουν καμμία διαφορά. Μια ζωή στημένοι ήτανε, μόνο που τώρα έχουν κ εκ των προτέρων τα ποσοστά τους στο στοίχημα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top