Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θοδωρής Τσιριγώτης,  μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΟΤ Ηρακλή, που διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Θοδωρής Τσιριγώτης
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά το γκολ που βάλαμε, που ισοφαρίσαμε, άνοιξε πάρα πολύ και οι δύο θέλαμε τη νίκη και γι' αυτό γίνανε πολλές φάσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε τώρα στις λεπτομέρειες, είχαμε και εμείς φάσεις, είχε και ο Ηρακλής ο πιο τυχερός θα νικούσε στο τέλος, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι». 

Ένα παιδί που πέρασε από την ΑΕΛ ο Κρίστι Κούστα, δεν ξέρω αν το έχεις ξαναδεί αυτό πολλές ευκαιρίες μέσα σε λίγα λεπτά:
«Ναι εγώ δεν τον πρόλαβα πολύ, ήρθα τη βδομάδα που έφυγε. Εεε ναι έχασε πολλές ευκαιρίες, ήταν άτυχος σήμερα, καλός παίκτης, εεε στο επόμενο θα τα βάλει».

Στόχος τώρα πιστεύετε ότι μπορείτε να φθάσετε τον Πανσερραϊκό;
«Κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε στα ίσια, έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, ένα πολύ δύσκολο επίσης, θα πάμε να το νικήσουμε κι από εκεί στο χέρι του Θεού είναι και σ' εμάς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top