Η Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Νάπολι και θέλει να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Από τη σημερινή μέρα ξεχωρίζει βέβαια ο μεγάλος τελικός της Euroleague, εκεί όπου ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

668. Νάπολι – Ίντερ (19:00)
Σπουδαία μάχη στην Ιταλία, με την πρωταθλήτρια Νάπολι, να υποδέχεται την Ίντερ που προσφάτως σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γηπεδούχος έχασε 2-0 στη Μόντσα, δεν το πήρε βαριά όμως. Είναι εμφανές πως έχει αφήσει το πόδι από το γκάζι. Η φιλοξενούμενη θέλει τη 2η θέση, αλλά και το Κύπελλο (μεσοβδόμαδα με τη Φιορεντίνα).
➥ Ανταγωνιστική ενδεκάδα ετοιμάζει ο Ιντζάγκι, το διπλό στο 2.85 είναι σκέτη πρόκληση.


5109. Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)
Τελικός της Euroleague και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κοντραριστεί με τη «Βασίλισσα» για το 4ο τρόπαιο της ιστορίας του. Στον ημιτελικό κέρδισε τη Μονακό με 76-62 και έδειξε για ακόμη μία φορά πως όταν παίζει καλό μπάσκετ, δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας αντίπαλος. Δεν γίνεται να αγνοηθεί και η προσπάθεια της Ρεάλ, που προσπέρασε την Μπαρτσελόνα στον 2ο ημιτελικό (78-66). Έχει παίκτες-βαρόμετρο και ειδικά ο Ταβάρες κάνει σπουδαία δουλειά.
➥ Όπως και να ‘χει, το ματς... γέρνει προς Ολυμπιακό μεριά και η επιλογή 1 (-3,5) στο 1.91 θα μπει στις επιλογές μας.


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top