ΠΥΞ ΛΑΞ
TOUR 2023
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 | Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Λάρισα
*****
ώρα προσέλευσης στις 20:30
ώρα έναρξης στις 21:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
-- Περιορισμένη Προπώληση : 13€
-- Προπώληση : 15€
-- Ταμείο : 18€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
-- viva.gr
-- Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
-- Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
-- Snuff (Λάρισα)
**Στις συναυλίες της καλοκαιρινής περιοδείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά συλλεκτικό merchandise του συγκροτήματος.
__________
ΠΥΞ ΛΑΞ
Οι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας και το καλοκαίρι του 2023
Υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ! Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.
Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα , να δίνουν συναυλίες!
Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.
Με την νέα τους περιοδεία, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.
ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει!
Που παραμένει φλογερός!

Διοργάνωση: X LA LA LA & MADE OF STONE Productions
Χορηγός επικοινωνίας: aelole.gr

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top