Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης. Φανταστικοί Nuggets το πρωί, τελείωσαν τη δουλειά. «Σκούπισαν» τους Lakers και πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στα ΝΒΑ Finals. Η απόλυτη δικαίωση για τον καλαθοσφαιριστή, Nikola Jokic. Για τον οποίο γράφτηκε ότι κουταμάρα μπορεί να φανταστεί κάποιος την τελευταία διετία. Που έπαιρνε τα MVP της REGULAR SEASON αλλά δεν τα κατάφερνε στα PLAYOFFS. Που είχε για συμπαίκτες, εμένα, εσένα και έναν φροντιστή της Ball Arena. Ε, φέτος που παίζουν οι Murray και Porter Jr., οι Nuggets είναι ξεκούραστα στον τελικό! Προχωράμε. Και πάμε στο σημερινό παιχνίδι.


Κι όπως λέει κι ο τίτλος, με τους παίκτες του Mazzulla να φαίνεται πως έχουν κάνει checkout, είμαστε εν αναμονή της... «σκούπας» κι εδώ. Με την εικόνα των δύο ομάδων στο Game 3, φαντάζει απίθανο το να μη λήξει η σειρά απόψε. Αυτό κάνει λίγο δύσκολο και το διάβασμα όσον αφορά τα ειδικά παικτών. Δεν ξέρω πως θα κλείσει η σειρά. ΘΑ το πάρουν οριακά και θα παίξουν αρκετά οι βασικοί, ή θα έχουμε εικόνα διάλυσης και θα βάλουν 29π. μαζί οι Butler και Αdebayo. Όπως και να χει...
Ξεκινάμε με το under 10.5 των πόντων του White. 11π., 11π., και 9π. στο τελευταίο, έως τώρα στη σειρά. Στα μάτια μου, ένας από τους αδύναμους κρίκους στην άμυνα των Celtics. Αν ο Mazzulla θέλει να ελπίζει κάπου, ο White απόψε πρέπει να μείνει στο παρκέ, βαριά 15-20 λεπτά. Και να παίξει παραπάνω ο G. Williams. Κυρίως τρίποντα παίρνει, οι Celtics γενικά δεν βαράνε καλά, οπότε ας βάλει 3 και κάπου εκεί να σταματήσει.
Πάμε και με το over 3.5ασ. του Adebayo. Γενικά είναι φοβερός στο κομμάτι αυτό, στη σειρά. 5ασ. στο πρώτο, 9ασ. στο δεύτερο. Οκ, έμεινε στις 2ασ. στο τρίτο. Λογικό. Έπαιξε 26 λεπτά. Ελπίζω σε κάπως ανταγωνιστικό ματς απόψε, να μείνει στο παρκέ. 3.9ασ. έχει στα Playoffs. Είναι αρκετά creator στην Postseason. Δεν είναι ανέφικτο να βρει 4ασ., ειδικά έτσι όπως σουτάρουν από το τρίποντο οι Heat.
Κλείνω με το over 0.5 εύστοχη βολή από τον Williams. Στα δύο πρώτα ματς είχε 2/3 και 3/4. Χθες μέτρησε 0/1. Έπαιξε βέβαια πάρα πολύ λίγο, γιατί φορτώθηκε και με φάουλ. Αν δεν φορτωθεί με φάουλ, θα εκτελέσει 2-3 βολές. Δεν είναι τόσο απίθανο να ευστοχήσει σε μια. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του, μετράει 5/8 με over 0.5 εύστοχη βολή..

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top