Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης
«Ένα ακόμα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο το ξέρουμε όλοι αυτό. Και για βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και γενικά παιχνίδι με τον πρωτοπόρο που αν κάνουμε ένα flashback και δούμε το πρώτο παιχνίδι στο Πανσερραϊκό είχαμε έτσι να χωρίσουμε πολλά πράγματα. Όπως και το παιχνίδι μέσα στις Σέρρες, αλλά και σήμερα, θεωρώ ότι κάναμε τα καλύτερά μας παιχνίδια σαν ΑΕΛ. Ήμασταν κυρίαρχοι ειδικά σήμερα, σε όλο το 90λεπτο ήμασταν ανώτεροι. Αυτό που σε στεναχωρεί πάρα πολύ είναι ότι όχι μόνο ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα και είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε έτσι όπως θα θέλαμε. Και έτσι δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι κάτι που μας λείπει σήμερα και μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Πιστεύω πως πάνω από όλα τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και αξίζει ένα μπράβο, γιατί δείξανε ότι άξιζαν κάτι πολύ περισσότερο σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε την υποχρέωση μέχρι το τέλος να μπορέσουμε την ομάδα να την κάνουμε ακόμα καλύτερη απ΄ ότι ήταν σήμερα. Να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, να τελειώσουμε έτσι μια χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

Για τον απολογισμό: 
«Πιστεύω ότι όλοι που είμαστε σ' αυτό το σύλλογο έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε αυτό το σύλλογο για το καλύτερο και να μην κοιτάμε μόνο την πάρτι μας. Αυτό είναι το κλειδί πιστεύω. Κάποιος από εσάς, δεν ξέρω, θυμάμαι αν γυρίσουμε ένα γύρο πίσω, με ρώτησε μετά το παιχνίδι του Ηρακλή που είπα ότι σήμερα γλιτώσαμε από τη συντριβή, με ρώτησε ξέρετε το λόγο, είπα όχι, κάποιοι ξέρετε πολύ καλά ότι τον ήξερα, τι είχε συμβεί εκείνη την εποχή. Δεν έχουμε το δικαίωμα κανένας, να κοιτάει το συμφέρον του πάνω από το συμφέρον της ομάδας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο εκεί που γίναν πολλά, που πραγματικά ήταν η αρχή του κακού. Για φανταστείτε εκείνα τα παιχνίδια όχι να τα κερδίζαμε απλώς να μην τα χάναμε, όπως με τον Ηρακλή και σήμερα τώρα θα είχαμε ακόμα ελπίδες πολύ περισσότερες. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να κοιτάει το συμφέρον το προσωπικό πάνω από την ΑΕΛ. Από την στιγμή που δουλεύει σ' αυτό το σύλλογο. Οι προπονητές τα παιδιά να ξέρετε ότι το συμφέρον τους είναι να νικάει η ομάδα και να πηγαίνει μπροστά. Τότε ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά το κασέ του. Δεν τον συμφέρει να χάνει. Οι προπονητές φεύγουν, έρχονται  δεν σας κάνει ένας προπονητής, δεν σας κάνει ένας παίκτης υπάρχει μια συμφωνία λύνεται η συνεργασία και προχωράμε. 
Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα κακό κλίμα, σ' ένα σύλλογο για να διώξεις τον προπονητή και χάνοντας πόντους αυτό είναι πιστεύω ότι χειρότερο. Έτσι μου δώσατε μία πάσα γιατί δεν είχα σκοπό να αναφερθώ σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά κάτι με τρώει από μέσα μου. Δεν είμαστε ούτε οι μεγάλοι προπονητές, ούτε έχουμε το μυαλό μας πάνω από το κεφάλι, αλλά προσπαθούμε να δουλέψουμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε σοβαρότητα και ευθύνη όπου είμαστε, πόσο μάλλον σε μια τέτοια ιστορική ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top