Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι σταθμοί των συναυλιών του ΛΕΞ για το Summer Tour 2023 Ο ΛΕΞ απογειώνει μουσικά το φετινό καλοκαίρι. Η συναυλία στη Λάρισα θα γίνει στις 7 Ιουλίου 2023 στο Στάδιο Αλκαζάρ

Σας ανακοινώνουμε με χαρά, πως η συναυλία του ΛΕΞ στη Λάρισα, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 07.07, μεταφέρεται στο AEL FC Arena, το κατά τη γνώμη μας ιδανικότερο γήπεδο για να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για το νέο χώρο, ενώ η προπώληση συνεχίζεται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, όπως και στα παρακάτω σημεία:
ΛΑΡΙΣΑ
Snuff Tobacco (Φιλελλήνων 53)
Βιβλιοπωλείο Καλτσάς (Παπαναστασίου 57)
ΒΟΛΟΣ
Illusion Street Wear (Τάκη Οικονομάκη 51Β)
Κεχαϊδης ΑΕ Μουσική - Ήχος - Φωτισμός (Κουταρέλια 29)
ΤΡΙΚΑΛΑ
Τα Κούτσουρα Του Δαλαμάγκα (Στουρνάρα 27)
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Αυλή Ρακομελάδικο (Ηρακλείτου 4-6)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εργαστήρι Εντύπου (Ιωάννου Μιχαήλ 6)

*Σας ενημερώνουμε πως λόγω φόρτου εργασίας, αδυνατούμε να μισθώσουμε λεωφορεία για μεταφορά από και προς την Λάρισα για τη συγκεκριμένη συναυλία. Οποιοδήποτε άλλο πακέτο εκδρομής πωλείται εκεί έξω, δεν αποτελεί υπηρεσία της Dynasty Group Athens και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την ομαλή διεξαγωγή ανεπίσημων εγχειρημάτων.

Δείτε σε ποιες πόλεις θα εμφανιστεί.
Ο ράπερ που γεμίζει στάδια, που έκανε ρεκόρ με πάνω από 25.000 θεατές πέρσι στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και πάνω από 30.000 στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, θα ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις στη φετινή, καλοκαιρινή περιοδεία του.

Ο ΛΕΞ θα βρεθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους που φυσικά ούτε αυτοί μπορούν να χωρέσουν τους χιλιάδες θαμαστές του.

Συγκεκριμένα θα βρεθεί στην Πάτρα, την Ξάνθη, το Ηράκλειο και τη Λάρισα. Όλοι φυσικά ευχόμαστε να κάνει κι άλλες συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το www.viva.gr/tickets/music/lex-2023/
Χορηγός Επικοινωνίας: aelole.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top