Ο αθλητικός εισαγγελέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, άσκησε εν τέλει πειθαρχική δίωξη στους “βυσσινί”, για όλα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Οριστική διακοπή υπήρξε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου, λόγω των επεισοδίων ανάμεσα σε φιλάθλους. Ο αθλητικός εισαγγελέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, άσκησε εν τέλει πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΛ για όλα όσα συνέβησαν στην εν λόγω αναμέτρηση, που αφορούσε την 22η αγωνιστική της Super League 2.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Eισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκαν οι ακόλουθες πειθαρχικές διώξεις.
1. Σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας διότι κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Νίκης Βόλου – ΠΑΕ ΑΕΛ στις 7-4-2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, κατά την διάρκεια του αγώνα οπαδοί της ΠΑΕ ΑΕΛ προκάλεσαν επεισόδια και φθορές ξένης ιδιοκτησίας στις κερκίδες και στον εν γένει χώρο του γηπέδου.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ. 4β΄, 6α΄, στ' και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top