Με τη σκέψη στην επόμενη ημέρα και στο μέλλον, συμμετείχε η ΑΕΛ στα φετινά Play-off που λόγω βαθμολογίας δεν είχαν κανένα απολύτως νόημα για τους βυσσινί. Σε αυτή τη σειρά των αγώνων το τεχνικό τιμ, έκανε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, δίνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες και στις νεαρές αθλήτριες από την Ακαδημία.

Εκτός από τις Μέλλου, Κούρια και Μακεντούδη που είχαν προωθηθεί από την αρχή της χρονιάς, στους αγώνες των Play-off συμμετείχαν και οι Κυρίτση, Μπουρνούδη, Καραπατσακίδη, Ανδρέου, Μπάγκα, Τζιώρα ενώ στις αποστολές βρέθηκαν και οι Τάτση, Δασκάλου. Όλες τους ηλικίας από 12 μέχρι 16 ετών, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα συμπεράσματα πολλά και χρήσιμα σε αγώνες που η ΑΕΛ τα αντιμετώπιζε σαν φιλικά, σε αντίθεση με του αντιπάλους της που τα έβλεπαν σαν τελικούς και τα έδιναν όλα μέχρι και το 90'.

Μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις να τελείωσαν, η ομάδα όμως θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις για σχεδόν όλο το καλοκαίρι, ενώ θα γίνει προσπάθεια να δοθούν και ορισμένοι φιλικοί αγώνες.

Εκτός από τις αθλήτριες της Ακαδημίας ηλικίας 12 έως 16 ετών που ήδη δοκιμάστηκαν στην πρώτη ομάδα, στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και οι υπόλοιπες αθλήτριες αυτών των ηλικιών, με στόχο την απόκτηση εμπειριών αλλά και την πιο ομαλή μετάβαση στην πρώτη ομάδα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top