Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θοδωρής Τσιριγώτης,  μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Θοδωρής Τσιριγώτης
«Στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε και να διευρύνουμε το σκορ και να το κάνουμε 1-0, 2-0, 3-0.
Είδαμε όλοι σήμερα ποια ομάδα αξίζει να είναι πρώτη και πιστεύω ότι αν ήμασταν έτσι και στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά και θα ήμασταν πάνω από τον Πανσερραϊκό. Τώρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε στα ίσια και θα παίρνουμε τους τρεις πόντους, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Για την φάση που είδε την κίτρινη κάρτα: 
«Ήταν φάουλ έξω από την περιοχή, βάζει το γόνατο του και με ανατρέπει, αλλά είναι έξω από την περιοχή δεν είναι μέσα και έδωσε για "θέατρο". Ο διαιτητής που το έκανε και στον Πεντρόσο, που εντάξει μπορεί να μην ήταν πέναλτι, αλλά δεν έκανε βουτιά, τον έσπρωξε από πίσω το μπακ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top