Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του online στοιχήματος η είδηση πως ο Σεργκέι Καρσκόβ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ένα απρόσμενο... ιατρικό δυστύχημα σε κλινική της Ελβετίας.

Την είδηση αποκάλυψε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνεργάτης και φίλος του Πάβελ Μουντγιάν. Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός πως ο 42χρονος επιχειρηματίας «έφυγε» μετά από μια εξέταση ρουτίνας, καθώς το υγρό της μαγνητικής τομογραφίας φέρεται να προκάλεσε αλλεργική αντίδραση, η οποία τον οδήγησε σε κώμα και μετέπειτα στον θάνατο. 


«Ο Σεργκέι ήταν ένας από τους πιο αθλητικούς και υγιείς ανθρώπους που γνώρισα. Σαν ταύρος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουντγιάν.

Ο Σεργκέι Καρσκόβ υπήρξε συνιδρυτής μιας εκ των πιο επιτυχημένων στοιχηματικών εταιριών της Ανατολικής Ευρώπης, της 1XBet. Μάλιστα, αυτή διετέλεσε χορηγός και επίσημος στοιχηματικός συνεργάτης της Μπαρτσελόνα, όπως και άλλων ομάδων της ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Προηγουμένως ήταν αρμόδιος στο τμήμα καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας.

Σημειώνεται πως η 1XBet δεν είναι αδειοδοτημένη στην Ελλάδα. Εδώ, μπορείτε να δείτε τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν άδεια νόμιμης λειτουργίας στην χώρα μας. 

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top